Baker Hansen satser i nytt vekstområde

Baker Hansen har åpnet en ny butikk på Løren i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Vi ble brukt i markedsføringen av leilighetene i Brødfabrikken.

Brødfabrikken er navnet på et nytt leilighetskompleks på Løren i Oslo. Her var utbyggeren Stor-Oslo Eiendom opptatt av å få inn et bakeri så tidlig som mulig i prosessen. Og da avtalen med Baker Hansen var i boks, ble dette fremhevet som et pluss overfor potensielle leilighetskjøpere.

— Vi ble brukt i markedsføringen av leilighetene i Brødfabrikken ja. Sammen med en barnehage, som også var på plass før leilighetene ble lagt ut for salg, forteller Morten Hals i Baker Hansen.

Han synes det er artig med en ny butikk i nettopp Brødfabrikken.

— Det er litt morsomt at det faktisk lå et bakeri på denne tomten tidligere. Det var Samvirkelagets bakeri, som etter hvert ble hetende Goman, forteller Hals.

Den opprinnelige brødfabrikken ble bygget på et jorde på Løren i 1929 og her var det bakerivirksomhet helt frem til 2011.

Baker Hansens nye butikk på Løren ble offisielt åpnet 15. september. Lokalet er hele 190 kvadratmeter stort.
Baker Hansens nye butikk på Løren ble offisielt åpnet 15. september. Lokalet er hele 190 kvadratmeter stort.

Blir en ny bydel

Boligutbyggeren Skanska undersøkte nylig hva svensker på jakt etter ny leilighet verdsetter mest. Og hele 47 prosent av de spurte svarte at et bakeri eller en kafé på gateplan i samme bygg betyr mest for hvor de velger å flytte.

Med både bakeri og barnehage på plass, hadde ikke Stor-Oslo Eiendom noe problem med å få solgt de 149 leilighetene i Brødfabrikken.

— Og Brødfabrikken er bare en liten del av det som kommer til å bli en helt ny bydel i hovedstaden. Løren er et område i enorm utvikling, hvor det kommer tusenvis av nye boliger fremover, sier Morten Hals.

Stort lokale

Han forteller at det nye utsalget på Løren har fått en god start, spesielt i helgene.

— Siden vi åpnet der 15. september har det vært mye trafikk på lørdager og søndager. I ukedagene er det foreløpig litt stille, men det er ikke helt uventet. Det tar vanligvis litt tid å etablere en ny butikk, forklarer Hals.

Den nye butikken er på hele 190 kvadratmeter.

— Det er et stort lokale. Nå i starten satser vi på brød og tradisjonelle bakervarer, men på sikt kommer vi nok til å vurdere alternativer som for eksempel quiche og suppe i tillegg, sier Hals.

Powered by Labrador CMS