Bakehuset Nord-Norge og administrerende direktør Inge Forsaa var ikke i tvil da kontrakten med Eliteserielaget Tromsø var klar for nye underskrifter.

– Helt fra Asbjørn Hansen var eier har vi vært en samarbeidspartner med TIL. Det skriver seg tilbake til 90-tallet. Vi har en lang historie sammen og vært med dem opp og ned i alle sammenhenger. Og det spøkte litt i år også, men vi hadde vært med uansett om klubben hadde rykket ned. Vi er veldig glad for å skrive en avtale med en klubb på øverste nivå, sier administrerende direktør i Bakehuset Nord-Norge, Inge Forsaa i en pressemelding fra TIL.

Fortsetter med TIL-brødet

Bakeriet er en del av draktlauget og Proff i Nord og samtidig skal de fortsette å produsere det populære TIL-brødet.

– Det er enkelt å assosiere seg med TIL. Vi er opptatt av lokal patriotisme og vi er til stede i store deler av landsdelen og det er i høyeste grad også TIL. Vi har en lik profil og samme markedet som TIL, for vi er til stede tre steder i Finnmark, vi er her i byen, indre Troms, Svolvær og Svalbard. Vi er opptatt av lokale tradisjoner og har lokale folk, men også vi krydrer med utenlandske «spillere», sier Kjetil Myrbakk i Bakehuset Nord-Norge i pressemeldingen.