Daglig leder i Din Baker, Georg Husebæk, gleder seg over god interesse for årets arrangement rettet mot kjedens butikker.

– Vi har jobbet hardt for å lage et enda bedre opplegg i år. Det er allerede mange som er forhåndspåmeldt og vi har totalt 80 plasser, så her blir det førstemann til mølla. Vi har fått til et spennende program med mye inspirasjon og lærdom presentert av dyktige mennesker, sier Husebæk til Bakeri.net.

Lurer du eller noen av dine ansatte på hvordan en person kan starte opp med hjemmelagde doughnuts og få suksess med egen butikk? Kan vi som driver faghandel med bakervarer og konditorvarer lære noe om hvordan å tiltrekke seg kunder? Dette er noe av spørsmålene som blir besvart i løpet av fagdagen.

Din Baker har fått meg ser flere fagpersoner som skal belyse temaet: Talor Browne, en av to gründere bak Talor & Jørgen i Oslo vil fortelle sin historie og Ståle Østhaug fra reklamebyrået Foll forteller hva som får en butikk til å fungere, hvordan kommuniserer man med gjestene i butikken og hva gjør at gjesten kommer akkurat til deg igjen og igjen.