Denne gjengen jobber på Godt Brød på Kronstad X i Bergen.

Åpnet nummer 25

Her blir det økologiske bakervarer, men også en varegruppe som sjelden er å se i et bakeriutsalg

Publisert Sist oppdatert

Pizza blir å finne på menyen om noen uker sammen med både økologisk øl og vin.

Torsdag 24.august 2023 kl. 06:00 åpnet Godt Brød dørene til sitt nye bakeverksted på Kronstad X i Bergen. Det var duket for økologisk festfrokost til morgenfuglene som tok turen. Godt Brød spanderte nemlig frokost mellom 06:00 og 09:00.

Det nye bakeverkstedet på Kronstad blir Godt Brøds tjuefemte bakeverksted.

Daglig leder Elise Isager har jobbet i Godt Brød i åtte år med erfaring fra både Marken og Horisont. Hun gleder seg til å servere økologiske godsaker på det nye knutepunktet Kronstad. Åpningstidene blir hverdager fra 06:00 og lørdag og søndag fra 08:00.

Kombinert med blomsterbutikk

– Det er ikke bare boller, kaffe og påsmurt det blir å finne her. Vi har vår egen blomsterdekoratør Silja. Hun skal drive blomsterbutikk her inne på Godt Brød. Her blir det både bunter, buketter og grønne planter.

– Også øver vi oss på pizza. Vi har nemlig en stor pizzaovn som vi skal lage pizza i. Pizza blir å finne på menyen om noen uker sammen med både økologisk øl og vin, sier Elise Isager som sammen med resten av de ansatte har hatt travle dager med å tilrettelegge for åpning av det nye bakeverkstedet.

Elise Isager (daglig leder) og Kristin Larsen (markedsjef) i Godt Brlød like før åpning av det nye bakeverkstedet.
Elise Isager (daglig leder) og Kristin Larsen (markedsjef) i Godt Brlød like før åpning av det nye bakeverkstedet.
Powered by Labrador CMS