Torgeir Sveine, administrerende direktør i Coop Norge Industri, sier den ansatte fikk god god førstehjelp på bakeriet der ulykken skjedde.

Ansatt fikk armen revet av i maskin

En kvinne ble fredag skadet i en ulykke på bakeriet Goman Rognaldsen på Lindås. Hun fikk armen revet av i en maskin.

Publisert Sist oppdatert

Heldigvis fikk den ansatte god førstehjelp på stedet.

Fredag kveld ble hun operert på Rikshospitalet i Oslo, og siste nytt er at armen er påsydd og funksjonell, men at lillefingeren er permanent skadet.

– Det er veldig leit at det skjedde en ulykke, men det kan se ut som det går bedre med kvinnen som ble skadet, sier Torgeir Sveine, administrerende direktør i Coop Norge Industri til Bakeri.net.

Fikk armen i klem

Armen til kvinnen ble revet av like under albuen, da hånden ble sittende i klem inne i en maskin på bakeriet. Det ble igangsatt førstehjelp på stedet og armen ble raskt lagt på is.

– Heldigvis fikk den ansatte god førstehjelp på stedet og ble fraktet til Rikshospitalet raskt. Armen ble nedkjølt, dette kan ha vært avgjørende for at det tross alt gikk så bra som det nå ser ut til å gå, sier Sveine.

Saken etterforskes

Goman har varslet de andre Goman bakeriene som bruker samme type maskin for å bevisstgjøre alle på bruken av maskinen og forhindre flere lignende ulykker.

– Jeg kan ikke si noe detaljert om hendelsesforløpet da saken etterforskes, sier Sveine.

 

Powered by Labrador CMS