André Løvaas og Marthe Kilen er dommere i NRK-programmet Bakemesterskapet som har premiere på NRK 10. februar. Her sammen med programleder Ulrikke Brandstorp.

André og Marthe er dommere

Baker André Løvaas og konditor Marthe Kilen er dommere i NRKs underholdningsprogram Bakemesterskapet. Du kan se dem på skjermen i 16 episoder fra og med 10. februar. 

Publisert Sist oppdatert

Bakemesterskapet er en egenproduksjon i regi av NRK basert på det britiske programmet «The Great British Bake Off». Gjennom 16 episoder skal 12 hobbybakere fra hele landet kjempe om å bli Norges beste hobbybaker. 

Hver uke får deltakerne bryne seg på ulike oppgaver som setter dem på prøve, fra luftige boller til perfekt pyntede kaker. 

Dommerpanelet består av kjente skikkelser i baker- og konditorbransjen. 

André Løvaas har opp gjennom årene vært en av landets mest fremtredende bakere med en rekke roller, blant annet som baker i Nofima og som key accuont manager i Lantmännen Cerealia. Han har også vært både deltaker og trener på baker- og konditorlandslaget. André  jobber i dag i Åpent Bakeri i Oslo.

Marthe Kilen har en innholdsrik CV der hun blant annet har jobbet som konditor på Britannia Hotel, Scandic Nidelven, Holmen Fjordhotell og Clarion Hotel Trondheim. Hun har også vært deltaker på baker- og konditorlandslaget og fikk en tredjeplass i NM i konditorkunst i fjor. Marthe driver i dag Fru Nelik i Rissa.

Det er bare å glede seg til å se begge i aksjon på NRK fremover.  Første sjans er  lørdag 10. februar kl. 06.00 i NRK TV og på NRK1 kl. 19.50.

Les mer om programmet og årets deltakere

Powered by Labrador CMS