Se og Hør har intervjuet baker André Løvaas.

André i Se og Hør

Det er ikke hverdagskost at en baker er å finne i Se og Hør. Til kjendismagasinet forteller at André Løvaas at han ville bli Ingrid Espelid og at det er kona som tar seg av bakingen hjemme. 

Baker André Løvaas og konditor Marthe Kilen har vært dommere i NRKs underholdningsprogram Bakemesterskapet som har vært vist på skjermen gjennom 16 episoder. 

André Løvaas har opp gjennom årene vært en av landets mest fremtredende bakere med en rekke roller, blant annet som baker i Nofima og som key accuont manager i Lantmännen Cerealia. Han har også vært både deltaker og trener på baker- og konditorlandslaget. André jobber i dag i Åpent Bakeri i Oslo.

Nå har Se og Hør intervjuet kjendisbakeren. Her forteller «Bakemesterskapet»-dommeren at han fant sin lidenskap i ung alder og at han ville bli Ingrid Espelid. 

- Jeg visste at jeg skulle jobbe med mat fra jeg var fem år gammel. Jeg så Ingrid Espelid Hovig på TV, pekte og sa: «Sånn skal jeg bli, mamma». Jeg begynte på kokkeskolen, men hoppet senere av og begynte med bakerfaget i stedet, forteller han til Se og Hør og avslører at det er kona AnnaMaria som vanligvis tar seg av baksten hjemme.

- Kona mi setter en bolledeig, og så coacher jeg litt ved siden av, sier TV-dommeren med et smil til Se og Hør.

Powered by Labrador CMS