Scrocchiarella, er en italiensk nyhet på det norske markedet som vises frem på Idun Idémesse av My Bakery
Scrocchiarella, er en italiensk nyhet på det norske markedet som vises frem på Idun Idémesse av My Bakery

Alt klart for idémesse

Idun Industri inviterer igjen til idémesse med mange spennende foredrag, produktnyheter og inspirasjon.

Publisert

Sammen vi vil presentere nyheter og gi inspirasjon til alt fra sunnere brød til søte fristelser.

Idémessen arrangeres 20. og 21.9 hos Idun på Skjetten. Lørdagen avsluttes med middag og sosialt arrangement for deltagerne.

– Tidligere har minifordragene vært populære, og vi ser i år igjen at dette er noe folk ønsker seg. Derfor har vi i år hele seks foredrag som vi tror folk skal få utbytte av å delta på, sier Brit Bjørkli, marketingsjef i Idun Industri.

Effektive løsninger

De to dagene hos Idun på Skjetten vil, foruten foredrag, være fylt med gode ideer og inspirasjon for bakerier og konditorer som ønsker å fornye seg eller bare få gode tips til effektive løsninger.

Bako viser frem et nytt totalkonsept for iskrembarer i bakeriutsalg, samt det siste innen emballasje og pynt. Scrocchiarella, er en italiensk nyhet på det norske markedet som vises frem på messen av My Bakery. Det er egentlig et flatt brød, litt som en pizzabunn, sprø utenpå og myk inni. Den spises som en pizza med topping, som en bruchetta og på andre måter. Idun har stort fokus på surdeig og skal på messen presentere nye resepter på surdeigsbrød både med og uten gjær. Vegan er i tiden og vi har satt ingredienser – i system og -slik at det skal bli enklere for bakere å lage veganske brød og kaker innenfor ”reglene”.

– Baker- og konditorilandslaget er representert. Det er også mange av våre partnere som Regal, Ireks, Puratos, Dreidroppel, Casa Italia, Credin og Sonneveld. Sammen vi vil presentere nyheter og gi inspirasjon til alt fra sunnere brød til søte fristelser. Digital hverdag og bærekraft er også tema som vil prege messen, sier Bjørkli.

Miniseminar på Idun idémesse

Det arrangeres seks miniseminar i løpet av messen, som alle krever egen påmelding grunnet få plasser. Disse skal holde foredrag:


– Hvordan lykkes i sosiale medier
Kommunikasjonssjef for Idun, Mors Hjemmebakte, Monica Gagnon, deler erfaringer og tips om hvordan du kan lykkes på Facebook og Instagram.


– Kutt Matsvinn
Erik Vold fra Matvett forteller om prosjektet KuttMatsvinn 2020 og hvordan bakerbransjen og din bedrift kan ta grep om matsvinnet.


– Hva skjer ‘a
Lene Thorsen og Geir Tommy Hoseth fra Innsikteriet åpner øynene våre for trender og tendenser som vil påvirke bakeribransjen i tiden fremover,
fra matpakka til matmerking og lokale ingredienser.


– Matsvinn over disk
Raymond Wiig fra Foodtech forteller hvordan serveringsbransjen kan redusere matsvinn over disk med 50% innen 2030.


– Den magiske surdeigen
Iduns Trond Wenner deler sine tanker, erfaringer og lidenskap for surdeig og forteller hvordan denne «magiske» ingrediensen kan forvandle smak og kvalitet på bakevarene fra bra til både bedre og best.


– Vekst gjennom gode kundeopplevelser
Kari Hasselknippe viser hvordan bakeriene kan bruke merkevarebygging og internett for å skape salg og vekst.

 

Meld deg på idémessen her.

 

 

 

Powered by Labrador CMS