– Vi ville gjerne skape en arena hvor vi kunne fronte våre beste utøvere fra Baker- og Konditorlandslaget, for ikke alle har fått med seg at de hele tiden hevder seg i verdenstoppen. Dette ville vi gjøre ved å la de vise frem sine beste bakverk og hvordan de lages, forteller Grete Brekke Klingberg, kommunikasjonskoordinator i BKLF.

– Som en bieffekt av dette, så vi at vi skapte en oppskriftsside som gjør det veldig mye lettere for lekbakere og hobbykonditorer å skape god bakst. Derfor har Elsker Deig også blitt en side vi håper kan bli et viktig sted folk kan komme til for å lykkes, fremfor å finne tilfeldige oppskrifter på nettet med en kvalitet som ofte gjør at man blir skuffet over egen bakst.

– Virkemidlene er en rekke filmer og oppskrifter hvor bakerne og konditorene øser av sin kunnskap og gir et innblikk i sine best bevarte yrkeshemmeligheter. Det er nemlig ikke gjort i en håndvending å lage bakst i verdensklasse, men med kyndig veiledning fra verdens beste innen sitt fag, blir det lettere, avslutter Grete Klingberg.

Siden har blitt til i et tett samarbeid med sponsorer, landslagsutøvere og BKLF, og du finner de på:

www.vielskerdeig.no
www.facebook.com/ViElskerDeig
Sponsorer i prosjektet er Møllerens, Wilfa og Brelett.