Det var litt surrealistisk. Det er gøy å se at vi blir så godt mottatt, sier Kristin Larsen. Hun er markedsansvarlig i Godt Brød.

Åpner 1. juni

Det nye bakeverkstedet på Solsiden blir Godt Brøds andre i Trondheim. Tirsdag offentliggjorde kjeden at åpningsdagen blir fredag 1. juni, etter at kundene har kunnet handle fra en provisorisk vogn på utsiden av kjøpesenteret en stund.

Kristin Larsen er opptatt av å være raus med fordelene i lojalitetsprogrammet.

Kristin Larsen er opptatt av å være raus med fordelene i lojalitetsprogrammet.

Foto: Godt Brød

– Bare på den ene dagen fikk vi 500 nye bakekompiser. Vi skal by på åpningsfrokost til alle som kommer 1. juni. Nå er det 1000 som sier at de skal komme. Jeg vet ikke hvordan vi skal klare det, men vi løser det nok på et vis, egner Larsen med.

125 000 kompiser

Bakekompis er Godt Brøds kundeklubb. Medlemmene blir invitert til å teste nye produkter, og ikke minst får de hvert syvende brød, hver syvende kaffe og hver syvende bolle gratis. Nå har Godt Brød hele 125 000 bakekompiser.

– Det har vært god jobbing hele tiden, og vi er rause med fordelene. Der andre sier at du får en svart kaffe, sier vi at hvis du vil ha caffè mocca eller akkurat den bestemte latten, så får du det, forklarer markedssjefen.

Lokker med hundrelapp

Hun har lokket med gave for å få de nye kompisene i Trondheim, også. Alle som har lastet ned Bakekompis-appen på telefonen og valgt Godt Brød Solsiden som sitt bakeverksted, har fått 100 kroner å bruke.

– Vi vet at et sjenerøst tilbud er den beste markedsføringen. Dette var gratis å legge ut på Facebook, jobben tok meg ti minutter – og samtidig vet vi at hvis vi får dem til å smake på varene våre, så er det den beste markedsføringen vi kan få, sier Kristin Larsen.