Man sier ikke nei når Aibel ringer. Det sier daglig leder Stein Olsen i Haugli Bakeri Produksjon til Haugesunds Avis. Bakeriet måtte samle alle konditorene sine og arbeide ekstra for å hjelpe den lokale storkunden sin med å feire.

– Vi gratulerer Aibel med storkontrakt, og gleder oss over å få bidra til feiringen. Dette skal vi klare med god margin. Men det er ingen liten jobb å komme i mål, sa Olsen til avisen i forkant av leveringen.

Samme dag som han skulle levere 30 store marsipankaker til Aibel, skulle han ut med 37 i ordinær bestilling til Statoil på Kårstø.

Også på Stord ble det storfeiring med kaker fra Haugli. Aibel, Aker og Kværner fikk nemlig oppdrag for til sammen 11 milliarder kroner på Johan Sverdrup-feltet i Nordsjøen. Kværner Stord feiret med 2 200 kakestykker.

– Det ble kaker til lunsj i 20 kantiner og matsaler på verftsområddet, forteller kommunikasjonssjef Odd Naustdal til lokalavisen Sunnhordland.

4 Service, som driver kantiner og forpleining hos Kværner, har pleid å kjøpe kaker hos Leirvik Dampbakeri. – Men denne gangen fikk de kakene fra Haugli Bakeri, forteller Odd Naustdal.