Storms satser på sukker. Bakeriansvarlig Frode N. Fløisand (t.v) og salgssjef Jonas Claussen ser nye muligheter i markedet med det nye agenturet.
Storms satser på sukker. Bakeriansvarlig Frode N. Fløisand (t.v) og salgssjef Jonas Claussen ser nye muligheter i markedet med det nye agenturet.

Storms med sukkeragentur

Storms har fra 18. november fått salgsansvaret i Norge for alle sukkerbaserte industriprodukter fra Tate & Lyle Sugars.

Publisert Sist oppdatert

Tate & Lyle Sugars har anerkjente og gode sukkerprodukter.

Tate & Lyle Sugars er verdens største produsent av sukker laget på råstoff fra sukkerrør. Avtalen innebærer at Storms utvider sitt produktsortiment med farin, melis, sirup, glasurer og en del nye produkter som ikke er så godt kjent, men som er godt egnet for blant annet bakerbransjen. Det gjelder Qwik-Flo produktene som er sammensatt av sukker og andre naturlige ingredienser, f.eks honning, som produseres i fritt flytende granulat eller i pulver. Qwik-Flo kan brukes sammen med andre sukker produkter, eller som en liten smaksforsterker. Spesielt fremhever Storms Qwik-Flo Honey, som gir en rund og god honningsmak til bakerivarer. I dag finnes fire varianter på markedet, Qwik-Flo Honey, Qwik-Flo Brown Sugar, Qwik-Flo Light Molasses, Qwik-Flo Dark Molasses. Siden disse produktene er tørrvarer vil de gi mindre svinn og man unngår kliss og søl i produksjonen.

– Tate & Lyle Sugars har anerkjente og gode sukkerprodukter. Vi i Storms ser på dette som en spennende utfordring, og en stor mulighet i markedet, sier Frode N. Fløisand som er bakeriansvarlig i Storms.

Powered by Labrador CMS