Fagkonsulent Bakeri – Distrikt Sør

OM STILLINGEN
Norgesmøllene

Sted: Oslo

Publisert:

Søknadsfrist:

Stilling: Fast


Kontakt: Elisabeth Klokkervold

E-post: Elisabeth.Viken.Klokkervold@norgesmollene.no

Telefon: 95258782

Norgesmøllene AS er Norges ledende produsent og leverandør av melprodukter og innsatsvarer til dagligvare- og bakeribransjen. Produktene markedsføres under varemerket Møllerens. Norgesmøllene har møller i Buvika, Skien og Vaksdal. 

Samlet produksjonsvolum er på ca. 185.000 tonn mel og kornbaserte produkter. Norgesmøllene har ca. 135 ansatte og omsatte i 2018 for 1 mrd NOK. Norgesmøllene inngår som en del av Cernova konsernet med hovedkontor i Bergen sentrum. Les mer på www.mollerens.no 

 

Fagkonsulent – Bakeri – distrikt Sør

Er du en sterk fagperson innenfor bakeri-/konditorbransjen med utpreget kremmerånd og som ønsker å være med å utgjøre en forskjell for våre kunder? Da har vi en unik mulighet til deg i Norgesmøllene.

Til vår avdeling Bakeri søker vi en selvstendig, initiativrik, teamorientert person som kan prosess og produksjon og som ønsker å se resultat av eget arbeid. Stillingen krever stor grad av god struktur, planlegging og gjennomføring av planer overordnet. I tillegg blir man en viktig ressurs i prosjekter som innebærer tett samarbeid internt og med våre kunder og samarbeidspartnere. Stillingen vil ha distrikt fra Stavanger i vest til Tønsberg i sør og vi oppfordrer deg til å søke uavhengig av geografi i definert område. Stillingen kan gjerne betjenes fra Oslo (sentralt Østland) eller Bergen.

 

Hva søker vi etter?

 • Du har baker og gjerne konditorfaglig eller næringsmiddelteknisk bakgrunn og har erfaring fra å jobbe med salg / rådgivning.
 • Du har bred erfaring fra bransjen og kan både bakehåndverket og moderne industribakeri.
 • Den rette personen er en initiativrik og strukturert fagperson som kan se muligheter for å utvikle vårt samarbeid med eksisterende og nye kunder.
 • Du er kundeorientert og oppdatert på utviklingen av produkter og generell markedsutvikling, og liker å være i forkant av trender til bakerikundene.
 • Du er sterk på fag og kombinerer dette med din evne til å forstå og realisere resultater i ditt distrikt og i nasjonale prosjekter for større kunder der man jobber i team / prosjekt.
 • Du kan identifisere deg med våre verdier som er «lagspiller – fremtidsrettet – stolt – kvalitet»

 

Hva kan vi tilby?

 • Som vår nye fagkonsulent vil du få ansvar for dine kunder i et geografisk definert område.
 • Du vil få ansvaret for å utvikle ditt distrikt og implementere de oppgaver som enhver tid defineres av salgsdirektør bakeri.
 • Du vil inngå i prosjektjobbing der du er godt kvalifisert og kan være med å utvikle oss videre i tett samarbeide med våre kunder.
 • Du inngår i et dyktig salgsteam som består av høy bakefaglig kompetanse og næringsteknologisk kompetanse, samt ha et tett samarbeid inn mot intern PU-avdeling og andre definerte områder i vår bedrift.
 • Du kommer inn i en bedrift i stor utvikling, der kravet om teknologisk/digital tilpasning, innovasjon, fleksibilitet og lagspill står sentralt. Vi har mange spennende satsingsområder i tiden som kommer og ønsker flere lagspillere som kan bidra til utvikling og vekst
 • Med ditt gode humør og fleksibilitet i hverdagen vil du oppleve en spennende hverdag der du evner å se muligheter og gode løsninger og hvor du har et solid team rundt deg som utfordrer og støtter deg. Stillingen vil medføre utstrakt reisevirksomhet.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Salgsdirektør Bakeri og Industri  Elisabeth Viken Klokkervold på telefon 952 58 782.

Skriftlig søknad med kopi av attester og vitnemål sendes på www.mollerens.no/Om Møllerens/Ledige stillinger, eller elektronisk via www.finn.no