Key Account Manager – Bakeri

OM STILLINGEN
Lantmännen Cerealia

Sted: Oslo

Publisert:

Søknadsfrist: Snarest

Stilling: Fast


Kontakt: Inger Lise Kulsli

E-post:

Telefon: 92607654

Har du erfaring fra næringsmiddelbransjen/Bakeri bransjen, og er en god relasjonsbygger med interesse og teft fra salg på KAM nivå? Vi søker en proaktiv og operativ KAM-Bakeri som skal ha den daglige oppfølgingen av utvalgte bakeri- industrikunder i Lantmännen Cerealia Norge. Kundene er krevende og kvalitetsbevisste og det er en styrke at du har utdanning/erfaring som Baker eller innen annen Næringsmiddelvirksomhet. Vi ser etter deg som har god faglig innsikt fra bransjen, og samtidig har sterk forretningsforståelse og gjennomføringsevne som KAM. I samarbeid og dialog med kunden finner du gode og lønnsomme konsepter som skaper verdi både for kunden og Cerealia. Du vil være en viktig ressurs som skal jobbe for å styrke våre kunderelasjoner og kjente varemerker i alle sammenhenger. Vi kan tilby jobb i et av Nordens største Næringsmiddelkonsern, og denne stillingen er sentralt plassert i hyggelige lokaler på Bjølsen i Oslo.

Kompetanser:

• Utdanning og erfaring som Baker – eller innen annen Næringsvirksomhet
• Erfaring fra salg på KAM nivå
• Relasjonsbygger og forretningsorientert
• Analytisk og strukturert
• Gode kommunikasjonsevner, må beherske Norsk og Engelsk muntlig og skriftlig
• Erfaren i bruk av dataverktøy og Office365

Dersom du er riktig person kan vi tilby:

• En interessant og utfordrende stilling i et lite team, men stort konsern
• Et godt fagmiljø med gode verdier og sterke merkevarer
• Personlige og faglige vekstmuligheter
• Gode kolleger og trivelige lokaler
• Konkurransedyktige betingelser og gode forsikring- og pensjonsordninger

Søknadsfrist snarest. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Øyvind Westberg Carlsen på telefon: 924 06 660 eller vår HR Country Manager Inger Lise Kulsli på telefon: 92607654. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet for intervju fortløpende så ikke vent med å søk!

Om arbeidsgiveren

Lantmännen er et av Nordens største konsern innen næringsmidler, energi og landbruk med virksomheter i en rekke land. Konsernet har 10.000 ansatte og omsetter for NOK 37 milliarder.
Lantmännen Cerealia utvikler produserer og markedsfører hovedsakelig kornbaserte produkter som mel, melmikser, havre, müsli, knekkebrød, pasta og pannekaker, men også ferdiglagde retter samt bønner og linser. Produktene markedsføres under sterke varemerker som blant annet AXA, Sopps, Regal, Finncrisp og GoGreen. Våre kunder er bakerier, næringsmiddelindustrien, dagligvarehandelen, restauranter, storhusholdning og grossister. Konsernet er lokalisert i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Russland og Ukraina. I Cerealia er vi stolte av hva vi gjør, og hva vi skal oppnå gjennom vår visjon om å være Nordens ledende næringsmiddelprodusent. I Norge omsetter Lantmännen Cerealia for ca 1 milliard nok, og våre produksjonsenheter er sentralt plassert på Bjølsen i Oslo, og i Moss.
Les mer på: www.lantmannen.com/en og www.lantmannencerealia.com/no