fbpx

Konditor

OM STILLINGEN
Frognerseteren

Sted: Oslo

Publisert:

Søknadsfrist: Snarest

Stilling: Konditor


Kontakt: Stig Furuseth

E-post: booking@frognerseteren.no

Telefon: 22924040

Vi søker etter en konditor eller baker med erfaring fra restaurant eller hotellkonditori og som kan jobbe selvstendig. Du må like å jobbe i team med andre og under høyt press. Vi har en stor selskaps-avdeling hvor vi serverer alt fra små menyer til store bryllups-menyer og buffeter.

Frognerseteren har en norsk kjøkkenprofil og tilbereder alle konditorvarer selv. Vi har et stort utvalg av hjemmelagde småkaker og iskrem. Som konditor på Frognerseteren vil du ha muligheter for å jobbe med sjokoladekonfekt, sukkerarbeid og egne kreasjoner av bryllupskaker.

Vi ser etter en dyktig, målbevisst konditor eller baker som liker å jobbe med tradisjonelle kaker og som ønsker seg en ny utfordring.

Frognerseteren har tariffavtale og kan tilby en fulltidsstilling med skiftarbeid også i helgene. Vi tilbyr ordnende arbeidsforhold med et godt arbeidsmiljø og ordnet vaktplan. Tenger du et sted å bo, har vi eget hybelhus for de ansatte hvor du kan bo billig.

Om arbeidsgiveren

Frognerseteren ligger på toppen av Holmenkollen i et unikt fredet dragehus fra forrige århundre, på grensen til Nordmarka. Vi har en stor selvbetjeningavdeling som er Kafe Seterstua. I tillegg så har vi en à la carte restaurant og en stor selskaps-avdeling med kurs og konferanse. Våre selskapslokaler har plass fra 10 til 110 personer og vi arrangerer mange brylluper.