Sjefsbaker

OM STILLINGEN
Fole Godt

Sted: Molde

Publisert:

Søknadsfrist: Snarest

Stilling: Fast


Kontakt: Stig Kristoffersen

E-post: stig@folegodt.no

Telefon: 98429752

 

Vi søker etter en klar og sterk sjefsbaker. Du skal være med i produksjonen selv, og samtidig styre produktutviklingen i selskapet.

Fole Godt Molde As, er et håndverksbakeri og kafe. Vi startet opp konseptet i 2008, og har siden oppstarten blitt den mest populære kafeen i Molde sentrum

Hver dag produserer vi mellom 700 og 1400 enheter brød, småbakst, kjekser, knekkebrød og andre baker verk. Vår populære kafe rommer litt over 60 personer, og med beliggenhet på et av de travleste hjørnene i Storgata er det til tider veldig mange som vil besøke oss.

Vi leverer brød og småbakst til en rekke kantiner, som f.eks Molde Fotballklubb, Istad Kraft, Presiozo LBO og Glamox. I tillegg har vi faste leveranser til Coop Mega og Bunnpris.
Vi skal omsette for nesten 11 mill i 2017, og har klare mål for videre utvikling. Våre eiere har veldig fokus på positiv vekst, og vi har et meget kompetent styre som har satt klare mål for fremtiden. Selskapet kunne vise til et lite overskudd for 2016. Det er ca 13 årsverk i bedriften.

Vår filosofi er tuftet på rene råvarer og gjerne økologisk mel, og mye kaldheving av deigene. Det er veldig viktig at du har kjennskap til dette, da vi ønsker å være i førersetet på utviklingen her.

Vi bruker selvsagt våre egne surdeiger (lys og grov), så det er viktig at du har kjennskap til surdeigsbaking, og gjerne at du har ideer hvordan vi kan utvikle dette videre.

Du bør ha fagbrev innen baking. Du vil ha mye av det totale ansvaret for gjennomføring av produksjon samt utarbeidelse av vaktlister iht ønsket produksjon. I dag jobber våre bakere både på natt og dag, men dette ønsker vi å se nærmere på.
Molde By ligger vakkert til mellom flere hundre fjelltopper, og er hovedstaden i Romsdalen. Langs fjorden vokser det mange spennende produkter, som vi bruker i vår produksjon. Er du friluftsinteressert kan vi friste med et av de mest spennende turområdene både sommer og vinter. Det tar kun 8 minutter til et av de bedre skiområdene i Norge.
Høres dette interessant ut, så nøl ikke og ta kontakt med oss:
Produkt og markedsansvarlig Stig Kristoffersen, Mob.: 98429752 | stig@folegodt.no

Se mer på våre facebook sider evt www.folegodt.no

Arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner

  • Være daglig «hands on» i produksjonen av brød, småbakst og andre bakervarer.
  • Du skal være ansvarlig for produktutvikling, i samarbeid med ledelsen.
  • Leder for bakerne, og gi de riktig og god veiledning.
  • Være strukturert og ryddig
  • Ha strålende humør

Vi tilbyr faglig utvikling gjennom vårt nettverk, samt konkurransedyktige betingelser. Fole Godt har et hyggelig arbeidsmiljø, og flere av våre ansatte har vært her helt siden starten.