Konditor med bakeglede

OM STILLINGEN
Dromedarbakeriet

Sted: Trondheim

Publisert:

Søknadsfrist: Snarest

Stilling: Fast


Kontakt: Cathrine Nilsen

E-post: cahtrine@dromedar.no

Telefon: 40851964

Dromedarbakeriet søker en engasjert, dyktig og bakeglad konditor i opp mot full stilling.

Vi ser etter deg som kjenner deg igjen i flest mulig av disse egenskapene:

  • Svennebrev/ Fagbrev som konditor og erfaring som konditor, og du trives også med baking
  • Norsk språk
  • Brennende faglig engasjement
  • Være opptatt av både detaljer og effektivitet i arbeidshverdagen
  • Ha stå-på-vilje og bra humør
  • Du kan jobbe fleksibelt innenfor våre åpningstider

 

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass, med mye engasjement og stolthet. Vi har spesialisert oss på kvalitet og nyskapende produkter, og vi er i stadig utvikling der du kan bli en viktig medarbeider fra dag en, og fremtiden er meget spennende hos oss. Tiltredelse i midten eller slutten av august, men om du er verdt å vente på kommer du kanskje med i vurderinger likevel. Lønn etter avtale.

 

Vi kaller fortløpende inn til intervju, så send oss din søknad allerede i dag. 

 

Om arbeidsgiveren

Vil du jobbe med de beste i konditorfaget? Vår konditorsjef kom på 1. plass i Baker og konditorforeningen på Årets kake 2013, nr to NM 2014 og har vært medlem på konditorlandslaget. Vår første lærling ble årets unge konditor i 2017 rett etter godkjent fagbrev. Vi er en del av Dromedar Kaffebar, som er årets kaffebar i Norge 2011,2012 og 2014 og som har hatt deltagere i 6 av de siste åtte års verdensmesterskap i kaffe i totalt fire grener.

Våre konditorsjef, Cathrine Nilsen, kom på 1. plass i Baker og konditorforeningen på Årets kake 2013. og tok andreplassen i NM 2014.

Våre konditorsjef, Cathrine Nilsen, kom på 1. plass i Baker og konditorforeningen på Årets kake 2013. og tok andreplassen i NM 2014.

Dromedarbakeriet er realiseringen av en drøm Dromedar Kaffebar har hatt om eget bakeri. Vi baker kaker og smører noe mat til dromedarene, og har et nydelig lite bakeriutsalg for de aller beste og peneste kakene i Trondheim. Dromedarbakeriet leverer også ferdigsmurt lunchmat på bestilling og baker de lekreste kaker til alle store eller små anledninger.

Dromedarbakeriet holder til midt i Trondheim sentrum, litt gjemt i en veit i en gammel parkeringsgarasje som vi har forvandlet til et profesjonelt og innbydende bakeri. Som kunde kommer man tett på, utsalget er en del av det aktive bakeriet. Med Cathrine Nilsen som sjefskonditor, og et lag som brenner for det de gjør hver eneste dag blir du en del av et hektisk, men godt og faglig sterkt miljø. Vi har satt mye fokus på konditoridelen av faget, men også med noe egen bakst som våre gjester elsker.