fbpx

Konditor

OM STILLINGEN
Bakehuset

Sted: Oslo

Publisert:

Søknadsfrist:

Stilling: Konditor


Kontakt: Brian Larsen

E-post:

Telefon: 92618260

Bakehuset Møllhausen Furuset trenger en dyktig konditor !

I det daglige arbeidet med å tilby forbrukere de ferskeste, og mest fristende, brød- og bakervarer fra lokale bakerier hver dag, har vi nå behov for en ny lærevillig og ambisiøs konditor.

Du vil trives hos oss om du:                            

 • Liker kakeproduksjon, da det i stor grad blir arbeidsoppgavene.
 • Liker å samarbeide med andre, håndterer å arbeide i et hektisk miljø med fokus på forbedringer, og generelt er løsningsorientert og har interesse for kreativ prosess.

Dette MÅ du kunne for å søke:

 • Konditorene våre produserer store deler av dagen, og presterer hele tiden for å levere til forbrukerens ønsker. Du må derfor takle et hektisk miljø og ukurante arbeidstider.
 • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig på et nivå slik at alle raskt og enkelt forstår deg.
 • Kompetanse er svært viktig for oss, du må derfor ha fagbrev/svennebrev som konditor eller vise til lang og god erfaring innen konditorfaget.

Det er en fordel om du:

 • Har erfaring fra produksjon, prosess eller næringsmiddelindustri
 • Ikke skjelver av tanken på datamaskin, vi rapporterer via PC og bruker Officepakken hyppig
 • Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon

Vi tilbyr:

 • Vi følger baker- og konditoroverenskomsten, har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen og lønner over tariff, med gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Våre medarbeidere inkluderes ofte i beslutningsprosesser, har svært lang ansiennitet og vi skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø
 • Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner og produsere hos oss
 • En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehusets god arbeidsplass der du utgjør en forskjell
 • En stor andel ledere og nøkkelpersonell hos oss er rekruttert internt, slik at utviklingsmulighetene er gode.

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder vil gjenkjenne og sette pris på. Disse fire personlige egenskapene kan vi ta ansvaret for alle sammen, enten vi er bakere, sjåfører, selgere, ledere eller kundeansvarlige.

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,8 mrd NOK og bedriften har ca. 1000 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.

Møllhausen Furuset i Oslo bar tidligere navnet Martin Nordby, som også var en kjent baker i Oslo. Han åpnet sitt bakeri på Tøyen i Oslo i 1881 og hadde mange utsalg og serveringssteder i byen. Bakeriet ble en del av Bakehuset i 2006. I dag er vi spesialister på rustikke steinovnsbrød og konditorene våre tryller frem de lekreste kaker.

Søknad sendes snarest og behandles fortløpende. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no