fbpx

Konditor

OM STILLINGEN
Bakehuset

Sted: Trondheim

Publisert:

Søknadsfrist:

Stilling: Konditor


Kontakt: Tommy Fredriksen Tøndel

E-post: tommy.tondel@bakehuset.no

Telefon: 92657042

I det daglige arbeidet med å tilby forbrukere de ferskeste, og mest fristende, brød- og bakervarer fra lokale bakerier hver dag, har vi nå behov for en ny lærevillig og ambisiøs konditor.

Du vil trives hos oss om du:

 • Liker kakeproduksjon, da det i stor grad blir arbeidsoppgavene.
 • Liker å samarbeide med andre, håndterer å arbeide i et hektisk miljø med fokus på forbedringer, og generelt er løsningsorientert og har interesse for kreativ prosess.

Dette MÅ du kunne for å søke:

 • Konditorene våre produserer store deler av dagen, og presterer hele tiden for å levere til forbrukerens ønsker. Du må derfor takle et hektisk miljø og ukurante arbeidstider.
 • Du må kunne snakke og skrive godt nok norsk til at alle enkelt forstår raskt.
 • Kompetanse er svært viktig for oss, det er derfor fint om du har fagbrev/svennebrev som konditor eller vise til lang og god erfaring innen konditorfaget.
 • Du må kunne identifisere deg med våre verdier: Ekte, Glødende, Alltid Forberedt og Helt i Front.

Det er en fordel om du:

 • Har erfaring fra produksjon, prosess eller næringsmiddelindustri.
 • Grunnleggende datakunnskaper, vi rapporterer bruker M3 og Officepakken.
 • Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon.

Vi tilbyr:

 • Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Arbeidsmiljøet er godt og uformeldt, og en stor andel av ledere og nøkkelpersonell hos oss er rekruttert internt, slik at utviklingsmulighetene er gode.
 • Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner og produsere hos oss

Om bakeriet i Trondheim og fremtiden:

Bakeriet har røtter langt tilbake i forrige århundre. Dagens bakeri har hatt tilhold på Tunga nord for sentrum siden 1971 og gir arbeid til ca. 45 medarbeidere. Bakehuset forventer vekst i området og har derfor besluttet å investere i bygging av et nytt, moderne bakeri som designes for fremtidens bakemetoder, volumvekst og nye markedsmuligheter. Bakeriet bygges på Tiller (Østre Rosten) like syd for sentrum og skal være operativt innen utgangen av 2022.

Prosjektet er igangsatt og arbeidene med tomt og bygg startet opp før sommeren.

Se www.bakehuset.no for mer informasjon om Bakehuset AS og Trondheimsbakeriet.

Søknad sendes snarest og behandles fortløpende. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no.

…………………………………………………………………………………………………………….

Om arbeidsgiveren

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,8 mrd NOK og bedriften har ca. 1 000 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.