fbpx

Er du vår nye Tekniske sjef?

OM STILLINGEN
Bakehuset

Sted: Oslo

Publisert:

Søknadsfrist:

Stilling: Teknisk sjef


Kontakt: Per Ole Thorsen

E-post: per.ole.thorsen@bakehuset.no

Telefon: 95298515

I det daglige arbeidet med å tilby forbrukere de ferskeste, og mest fristende, brød- og bakervarer fra lokale bakerier hver dag, har vi støtt på en positiv utfordring.

Vi har behov for en leder for teknisk avdeling. Stillingen inngår i Bakehusets ledergruppe, og rapporterer til Adm. Dir.

 

Hva forventer vi?

I ledergruppen forventes det bidrag utover eget ansvarsområde for helhetlige og samordnede beslutninger som sikrer realisering av selskapets kommersielle-, operative- og strategiske mål.

Stillingen som teknisk sjef i Bakehuset er avgjørende for Bakehusets drift og utvikling. Teknisk sjef er ansvarlig for å initiere og forvalte investeringsprosjekter i maskiner og utstyr til selskapets 11 bakerier og hovedkontor slik at effektivitet, driftssikkerhet, produktkvalitet og mattrygghet ivaretas optimalt.

Stillingen fordrer bred tverrorganisatorisk samhandling, spesielt med eiendomssjef, produksjonsdirektør, bakerisjefer og teknisk avdeling i bakeriene. Stillingen har også et tett samarbeid med avdelingene kvalitet, marked, produktutvikling og økonomi.

Teknisk avdeling ved hovedkontoret har også ansvar for industrivern og overordnet HMS-arbeid knyttet til tekniske forhold.

Noe reisevirksomhet til bakerier, leverandører og messer må regnes med.

 

Hovedoppgaver:

  • Identifisering av investeringsbehov og utarbeidelse av investeringsplaner og investeringsbudsjett
  • Gi input til investeringsanalyser, beslutningsgrunnlag og etterkalkyler
  • Leverandørforhandlinger og innkjøp av maskiner og utstyr
  • Lede (større) tekniske prosjekter
  • Ansvarlig for systemer for forebyggende vedlikehold
  • Holde seg oppdatert på relevante lover og forskrifter
  • Kompetanseutvikling på fagfeltet hos relevant personell i samarbeid med bakeriene.
  • Kontinuerlig forbedringsarbeid
  • Prosjektarbeid relatert til framtidsrettet bakeristruktur
  • Ledelse av egen enhet

 

Hvem er du?

Vår ideelle kandidat har relevant høyere teknisk utdannelse og erfaring fra industribedrift, prosjektarbeid og prosjektstyring.

Du er kjent med tekniske tegneprogram (CAD el.), og har kompetanse i drift av vedlikeholdssystemer.

I tillegg er du vant til forhandlinger med leverandører. Du foretrekker en strukturert arbeidsform, har god økonomisk forståelse og kommersiell legning, samt har en høy arbeidskapasitet.

Du vet at for å lykkes som teknisk sjef må du være tydelig og sterk, men samtidig uformell og uhøytidelig, og er selvgående, initiativrik med gode samarbeidsevner.

Du har god muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk og engelsk, og tyskkunnskaper vil være en fordel.

 

Hva kan vi tilby deg?

En sentral rolle i Bakehusets ledergruppe i et solid selskap med gode fremtidsutsikter. Profesjonelle og dyktige kollegaer og mulighet til faglig og personlig utvikling.

Avdelingen består i dag av to årsverk.

I Bakehuset har vi en humørfylt og uformell kultur, vi skårer godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø og har lav turnover.

En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehuset god arbeidsplass der du utgjør en forskjell

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder og leverandører vil gjenkjenne og sette pris på. Disse fire personlige egenskapene kan vi ta ansvaret for alle sammen, enten vi er bakere, sjåfører, selgere, ledere eller kundeansvarlige.

 

Informasjon:

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,7 mrd. NOK og bedriften har ca. 950 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor- og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.

 

Søknad sendes snarest og senest innen 14.03.2021. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no.

Har du spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med Adm. Direktør Øystein Halvorsen eller HR-direktør Per Ole Thorsen.