fbpx

Er du vår nye konditor?

OM STILLINGEN
Bakehuset

Sted: Bryne

Publisert:

Søknadsfrist:

Stilling: Fast


Kontakt: Toralf Hetland

E-post: toralf.hetland@bakehuset.no

Telefon: 93221868

En av våre konditorer skal slutte og vi trenger derfor en ny, og søker herved deg som har lyst til å være med å løfte avdelingen vår ytterligere.

Våre spesialiteter på Bryne er Jærbrød og grovbrød med sirup som vi baker i tillegg til de andre brødene våre. Hver dag leverer vi brød og kaker til dagligvarebutikker i hele Rogaland.

Arbeidsoppgaver:

  • Kompetanse er svært viktig for oss, du må derfor ha fagbrev eller vise til tilsvarende erfaring.
  • Beherske godt norsk, muntlig og skriftlig.

Det er en fordel om du:

  • Har erfaring fra konditori eller annet lignende arbeid.
  • Har gode datakunnskaper.
  • Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon.

Du vil trives hos oss om du:

Liker produksjon av kaker og konditorvarer.

Liker å samarbeide med andre, håndtere å arbeide i et hektisk miljø med fokus på forbedringer og generelt er løsningsorientert og har interesse for konditorifaget.

Vi tilbyr:

Vi følger baker- og konditoroverenskomsten, har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforening. Lønner over tariff og har gode pensjons- og forsikringsordninger.

Våre medarbeidere inkluderes ofte i beslutningsprosesser, har svært lang ansiennitet og vi skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø.

Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring.

En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehuset «god arbeidsplass der du utgjør en forskjell».

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder vil gjenkjenne og sette pris på. Disse fire personlige egenskapene kan vi ta ansvar for alle sammen, enten vi er konditorer, bakere, sjåfører, selgere eller kundeansvarlige.

Mer informasjon om oss og bakeriet finner du på www.bakehuset.no/bryne.