Er du vår nye baker?

OM STILLINGEN
Bakehuset

Sted: Oslo

Publisert:

Søknadsfrist:

Stilling: Fast


Kontakt: Bjørn Fagerheim

E-post: bjorn.fagerheim@bakehuset.no

Telefon: 99252898

I det daglige arbeidet med å tilby forbrukere de ferskeste, og mest fristende, brød- og bakervarer fra lokale bakerier hver dag, har vi nå behov for en ny lærevillig og ambisiøs baker.

Du vil trives hos oss om du:

Liker produksjon av småvarer og brød, da det i stor grad blir arbeidsoppgavene.

Liker å samarbeide med andre, håndterer å arbeide i et hektisk miljø med fokus på forbedringer, og generelt er løsningsorientert og har interesse for bakeprosess.

Dette MÅ du kunne for å søke:

Bakerne våre produserer hele tiden, og presterer døgnet rundt for å levere til forbrukerens ønsker. Du må derfor takle et hektisk miljø og ukurante arbeidstider.

Du må kunne snakke og skrive godt nok norsk til at alle enkelt forstår raskt.

Kompetanse er svært viktig for oss, du må derfor ha fagbrev eller vise til tidligere erfaring.

 Det er en fordel om du:

Har erfaring fra produksjon, prosess eller næringsmiddelindustri

Ikke skjelver av tanken på datamaskin, vi rapporterer via PC og bruker Officepakken hyppig

Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon

Vi tilbyr:

Vi følger baker- og konditoroverenskomsten, har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen og lønner over tariff, med gode pensjons- og forsikringsordninger

Våre medarbeidere inkluderes ofte i beslutningsprosesser, har svært lang ansiennitet og vi skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø

Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner og produsere hos oss

En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehusets god arbeidsplass der du utgjør en forskjell

En stor andel ledere og nøkkelpersonell hos oss er rekruttert internt, slik at utviklingsmulighetene er gode.

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder vil gjenkjenne og sette pris på. Disse fire personlige egenskapene kan vi ta ansvaret for alle sammen, enten vi er bakere, sjåfører, selgere, ledere eller kundeansvarlige.

Søknad sendes snarest og senest innen 08.09.2020. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no.

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,6 mrd NOK og bedriften har ca. 950 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.

Bakehuset Møllhausen Økern er Norges største bakeri med to produksjonsbygg med felles ekspedisjon. Det er et bakeri med lange tradisjoner der kvalitet og god smak har stor fokus. Bakeriet er moderne og det er investert i nytt utstyr de siste årene. Bakehuset Møllhausen Økern har i dag 220 ansatte.