fbpx

Baker / fagoperatør

OM STILLINGEN
Bakehuset

Sted: Larvik

Publisert:

Søknadsfrist:

Stilling: Baker / fagoperatør


Kontakt: Fred Willy Aas

E-post:

Telefon: 93221915

Bakehuset Larvik trenger flere bakere !

I det daglige arbeidet med å tilby forbrukere de ferskeste, og mest fristende, brød- og bakervarer fra lokale bakerier hver dag, har vi nå behov for en ny lærevillig og ambisiøs baker på Bakehuset Larvik.

Du vil trives hos oss om du:

 • Liker produksjon av småvarer og brød, da det i stor grad blir arbeidsoppgavene.
 • Liker å samarbeide med andre, håndterer å arbeide i et hektisk miljø med fokus på forbedringer, og generelt er løsningsorientert og har interesse for bakeprosess.

Dette MÅ du kunne for å søke:

 • Bakerne våre produserer hele tiden, og presterer døgnet rundt for å levere til forbrukerens ønsker. Du må derfor takle et hektisk miljø og ukurante arbeidstider.
 • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig på et nivå slik at alle raskt og enkelt forstår deg.
 • Kompetanse er svært viktig for oss, du må derfor ha fagbrev som baker eller vise til lang og god erfaring innen bakefaget.

Det er en fordel om du:

 • Har erfaring fra produksjon, prosess eller næringsmiddelindustri.
 • Ikke skjelver av tanken på datamaskin, vi rapporterer via PC og bruker Officepakken hyppig.
 • Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon.

Vi tilbyr:

 • Vi følger baker- og konditoroverenskomsten, har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen og lønner over tariff, med gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Våre medarbeidere inkluderes ofte i beslutningsprosesser, har svært lang ansiennitet og vi skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø.
 • Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner og produsere hos oss.
 • En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehuset en god arbeidsplass der du utgjør en forskjell .
 • En stor andel ledere og nøkkelpersonell hos oss er rekruttert internt, slik at utviklingsmulighetene er gode.

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder vil gjenkjenne og sette pris på. Disse fire personlige egenskapene kan vi ta ansvaret for alle sammen, enten vi er bakere, sjåfører, selgere, ledere eller kundeansvarlige.

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,8 mrd NOK og bedriften har ca. 950 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.

Informasjon:

Om bakeriet i Larvik: Bakehuset Larvik er i dag både bakeri og konditori. Vi leverer brød og kaker til dagligvarebutikker i Vestfold og Telemark. I tillegg til alle de populære brødene som Bakehuset står bak, baker vi de lokale favorittene Gjerpenbrød og Grenlandsbrødet.

Se www.bakehuset.no for mer informasjon om Bakehuset AS og bakeriet i Larvik.

Søknad sendes snarest og senest innen 30. april 2022. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no.