fbpx

Baker

OM STILLINGEN
Bakehuset

Sted: Haugesund

Publisert:

Søknadsfrist:

Stilling: Baker / fagoperatør


Kontakt: Olav Sævereid

E-post: olav.severeid@bakehuset.no

Telefon: 93450453

Vi søker baker i Haugesund !

I det daglige arbeidet med å tilby forbrukere de ferskeste, og mest fristende, brød- og bakervarer fra lokale bakerier hver dag, har vi nå behov for en ny lærevillig og ambisiøs baker på Bakehuset Hauge & Lindaas i Haugesund.

Du vil trives hos oss om du:

 • Liker produksjon av småvarer og brød, da det i stor grad blir arbeidsoppgavene.
 • Liker å samarbeide med andre, håndterer å arbeide i et hektisk miljø med fokus på forbedringer, og generelt er løsningsorientert og har interesse for bakeprosess.

Dette MÅ du kunne for å søke:

 • Bakerne våre produserer hele tiden, og presterer døgnet rundt for å levere til forbrukerens ønsker. Du må derfor takle et hektisk miljø og ukurante arbeidstider.
 • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig på et nivå slik at alle raskt og enkelt forstår deg.
 • Kompetanse er svært viktig for oss, du må derfor ha fagbrev som baker eller vise til lang og god erfaring innen bakefaget.

Det er en fordel om du:

 • Har erfaring fra produksjon, prosess eller næringsmiddelindustri.
 • Ikke skjelver av tanken på datamaskin, vi rapporterer via PC og bruker Officepakken hyppig.
 • Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon.

Vi tilbyr:

 • Vi følger baker- og konditoroverenskomsten, har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen og lønner over tariff, med gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Våre medarbeidere inkluderes ofte i beslutningsprosesser, har svært lang ansiennitet og vi skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø
 • Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner og produsere hos oss
 • En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehusets god arbeidsplass der du utgjør en forskjell
 • En stor andel ledere og nøkkelpersonell hos oss er rekruttert internt, slik at utviklingsmulighetene er gode.

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder vil gjenkjenne og sette pris på. Disse fire personlige egenskapene kan vi ta ansvaret for alle sammen, enten vi er bakere, sjåfører, selgere, ledere eller kundeansvarlige.

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,6 mrd NOK og bedriften har ca. 950 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.

Bakehuset Hauge & Lindaas startet opp i 1924 under navnet Hauge & Lindaas. Bakehuset ble en del av Norgesgruppen i 2006. I dag er vi det største lokale bakeriet på Haugalandet. Vi leverer fullsortiment fra Bjørnefjorden i nord til Boknafjorden i sør.

Søknad sendes snarest og senest innen 31. mars 2022. Vi ber deg benytte søknadslinken under og som også ligger på www.norgesgruppen.no.

Se www.bakehuset.no for mer informasjon om Bakehuset Hauge & Lindaas og Bakehuset.