fbpx

Baker

OM STILLINGEN
Bakehuset

Sted: Trondheim

Publisert:

Søknadsfrist:

Stilling: Baker


Kontakt: Tommy Tøndel

E-post: tommy.tondel@bakehuset.no

Telefon: 92657042

I det daglige arbeidet med å tilby forbrukere de ferskeste, og mest fristende, brød- og bakervarer fra lokale bakerier hver dag, har vi nå behov for en ny lærevillig og ambisiøs baker.

Du vil trives hos oss om du:

 • Liker produksjon av småvarer og brød, da det i stor grad blir arbeidsoppgavene.
 • Liker å samarbeide med andre, håndterer å arbeide i et hektisk miljø med fokus på forbedringer, og generelt er løsningsorientert og har interesse for bakeprosess.

Dette MÅ du kunne for å søke:

 • Bakerne våre produserer hele tiden, og presterer døgnet rundt for å levere til forbrukerens ønsker. Du må derfor takle et hektisk miljø og ukurante arbeidstider.
 • Du må kunne snakke og skrive godt nok norsk til at alle enkelt forstår raskt.
 • Kompetanse er svært viktig for oss, du må derfor ha fagbrev som baker eller vise til lang og god erfaring innen bakefaget.

Det er en fordel om du:

 • Har erfaring fra produksjon, prosess eller næringsmiddelindustri
 • Ikke skjelver av tanken på datamaskin, vi rapporterer via PC og bruker Officepakken hyppig
 • Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon

Vi tilbyr:

 • Vi følger baker- og konditoroverenskomsten, har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen og lønner over tariff, med gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Våre medarbeidere inkluderes ofte i beslutningsprosesser, har svært lang ansiennitet og vi skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø
 • Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner og produsere hos oss
 • En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehusets god arbeidsplass der du utgjør en forskjell
 • En stor andel ledere og nøkkelpersonell hos oss er rekruttert internt, slik at utviklingsmulighetene er gode.

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder vil gjenkjenne og sette pris på. Disse fire personlige egenskapene kan vi ta ansvaret for alle sammen, enten vi er bakere, sjåfører, selgere, ledere eller kundeansvarlige.

Om bakeriet i Trondheim og fremtiden:

Bakeriet har røtter langt tilbake i forrige århundre. Dagens bakeri har hatt tilhold på Tunga nord for sentrum siden 1971 og gir arbeid til ca. 45 medarbeidere. Bakehuset forventer vekst i området og har derfor besluttet å investere i bygging av et nytt, moderne bakeri som designes for fremtidens bakemetoder, volumvekst og nye markedsmuligheter. Bakeriet bygges på Tiller (Østre Rosten) like syd for sentrum og skal være operativt innen utgangen av 2022.

Prosjektet er igangsatt og arbeidene med tomt og bygg startet opp før sommeren.

Se www.bakehuset.no for mer informasjon om Bakehuset AS og Trondheimsbakeriet.

Søknad sendes snarest og behandles fortløpende. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no.