fbpx

Avdelingsleder

OM STILLINGEN
Bakehuset

Sted: Trondheim

Publisert:

Søknadsfrist:

Stilling: Avdelingsleder


Kontakt: Tommy Tøndel

E-post: tommy.tondel@bakehuset.no

Telefon: 92657042

I det daglige arbeidet med å tilby forbrukere de ferskeste, og mest fristende, brød- og bakervarer fra lokale bakerier hver dag, har vi behov for en ny avdelingsleder som får ansvaret for bakeriet hos oss i Trondheim.

Slik vil du trives og lykkes hos oss:

Du trives som leder med det operative og administrative ansvaret for den daglige driften, dette ved å tilrettelegge for gode innspill fra dine medarbeidere, utviser mot og trygghet i lederrollen og god kunnskap i bakefaget. Du holder fokus på HMS, er bevisst i kvalitetsarbeid og har erfaring med kostnadsoptimal drift og bemanning.

Du liker personal- og driftsansvar, og må følge opp kompetanseutvikling av egne medarbeidere.

Hvem er du?

For å søke på stillingen må du ha fagbrev som baker, gode analytiske evner og økonomisk forståelse for å ta gode beslutninger. Du må ha relevant erfaring fra bakerbransjen, og vet at for å lykkes som avdelingsleder er samarbeid, kommunikasjon, pågangsmot og fleksibilitet grunnleggende ferdigheter. Du er forbedringsorientert og har evne til å skape gode resultater gjennom andre. Du har gode IT-ferdigheter og behersker norsk og engelsk godt både skriftlig og muntlig.

Hva kan vi tilby deg?

En sentral rolle i ledergruppen i et solid selskap med gode fremtidsutsikter. Profesjonelle og dyktige kollegaer og mulighet til faglig og personlig utvikling.

I Bakehuset har vi en humørfylt og uformell kultur, vi skårer godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø, har lav turnover og har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen.

En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehuset god arbeidsplass der du utgjør en forskjell

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder vil gjenkjenne og sette pris på. Disse fire personlige egenskapene kan vi ta ansvaret for alle sammen, enten vi er bakere, sjåfører, selgere, ledere eller kundeansvarlige.

Om bakeriet i Trondheim og fremtiden:

Bakeriet har røtter langt tilbake i forrige århundre. Dagens bakeri har hatt tilhold på Tunga nord for sentrum siden 1971 og gir arbeid til ca. 45 medarbeidere. Bakehuset forventer vekst i området og har derfor besluttet å investere i bygging av et nytt, moderne bakeri som designes for fremtidens bakemetoder, volumvekst og nye markedsmuligheter. Bakeriet bygges på Tiller (Østre Rosten) like syd for sentrum og skal være operativt innen utgangen av 2022.

Prosjektet er igangsatt og arbeidene med tomt og bygg startet opp før sommeren.

Se www.bakehuset.no for mer informasjon om Bakehuset AS og Trondheimsbakeriet.

Søknad sendes snarest og behandles fortløpende. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no.