Håndverksbaker / Driver

OM STILLINGEN
Aparta

Sted: Nesbyen

Publisert:

Søknadsfrist: Snarest

Stilling: Fast


Kontakt: Mona Gulsvik

E-post: mona@aparta.no

Telefon: 93003550

DET SKAL BLI ANDRE BOLLER! – på Nesbyen. Vil du bake disse?

Dette er en unik mulighet for deg som har erfaring som baker og nå ser tiden moden for å skape ditt eget. Det planlegges å etablere et håndverksbakeri i Nesbyen, to timer fra Oslo og en time fra Geilo.

I denne prosessen søker vi deg som:

  • har erfaring som baker/boulanger
  • går med en drøm om å starte ditt eget steinovnsbakeri, gjerne med økologiske råvarer og basert på surdeig
  • mangler egnede lokaler til bakeridrømmen
  • ønsker å jobbe i et team for realisere bakeriet som skal bli et trekkplaster og attraksjon for hele regionen!
  • leter etter økonomiske rammebetingelser som gjør bakeridrømmen mulig å realisere

Alt dette finner du på NESBYEN!

Vi har finansiert et forprosjekt som skal kartlegge grunnlaget for bakeriet og investeringsomfanget. Forprosjektet er støttet av kommunen og Innovasjon Norge. Dermed ligger mye til rette for at du vil få god starthjelp og mulighet til å påvirke prosjektet med dine tanker og ideer.


Her kan du lese mer om prosjektet


Monica Nässelqvist (t.v) og Mona Gulsvik har planer om et kombinert håndverksbakeri og idéhus for interiør i dette bygget, som ligger i sentrum av Nesbyen og i dag huser en bilforretning.

Monica Nässelqvist (t.v) og Mona Gulsvik har planer om et kombinert håndverksbakeri og idéhus for interiør i dette bygget, som ligger i sentrum av Nesbyen og i dag huser en bilforretning.

Foto: Mørch Foto

Nesbyen er en turistkommune som er kjent for ski på vinteren, men etter hvert like mye som en sykkeldestinasjon på sommerstid. Det sykles mye stisykling og downhill, og det satses nå millioner på nye sykkelstier og prosjekter som skal binde fjellområdene sammen med Nes sentrum. Så her vil det være grunnlag for helårsdrift og å kunne skape sin egen arbeidsplass i en kommune i utvikling. Det bygges mellom 80 og 100 nye hytter i kommunen årlig, og hyttefolket er svært opptatt av at det må komme et bakeri.

Høres dette spennende ut?

Ta kontakt for mer informasjon i dag!