fbpx

Håndverksbaker

OM STILLINGEN
Aanerud Bakeri

Sted: Årnes

Publisert:

Søknadsfrist: Snarest

Stilling: Fast


Kontakt: Heidi Asphjell Aasli

E-post: heidi@aanerudbakeri.no

Telefon: 95209280

 

Aanerud Bakeri er 100 år 21.september og nå ønsker vi oss en ny Håndsverksbaker i bursdagsgave!  Vår dyktige baker gjennom flere år, skal flytte fra bygda, og vi søker hennes arvetaker. Vi lager alt fra bunnen av og arbeidsdagen starter når andre sover. Du kan selv få være med på å påvirke hverdagen din og lage nye produkter som du er god på! Vi har to utsalg, – et på Årnes og et på Jessheim Storsenter. Vi er lykkelige som liten, men har allikevel 37 ansatte som fikk et velfortjent påskeegg til påske! Vi er små nok til å være store, og store nok til å være små.

Vi kan være behjelpelige med bosted om du kommer flyttende, – for her er det godt å bo😊

Vi er en godkjent lærebedrift og betaler tariff. Du har også muligheter for å få lederoppgaver som gir enda litt mer på lønnsslippen om det er oppgaver du kunne tenke deg. Svennebrev teller positivt, men er ikke et krav ettersom din erfaring og innstilling er aller viktigst.

Gleder oss til å bli kjent med deg og dine produkter!
Nøl ikke med å ta kontakt for en uformell prat der vi kan se om vi kan bli en god match,- ja vi synes det er viktig at du har hjerte for både baksten og bedriften.

Er du vår nye baker?

Søknad sendes til: heidi@aanerudbakeri.no
Eller kontakt Heidi Asphjell Aasli på tlf. 95209280