Slutt: Sigdal Bakeri på Prestfoss er lagt ned.
Slutt: Sigdal Bakeri på Prestfoss er lagt ned.

Sigdal Bakeri permitterer

9 av 13 ansatte permittert hos knekkebrødprodusenten i Prestfoss.

Publisert Sist oppdatert

Sigdal er et lite og fleksibelt bakeri som til tider må tilpasse seg markedet og svingninger, men jeg håper vi skal komme fort og sterkt tilbake.

Grunnen er, i følge hovedeier i bakeriet, Remi Goulignac, at bakeriets største kunder har veldig mye på lager og derfor må produksjonen ned til et reelt behov første kvartal av 2019, skriver Bygdeavisa.

– Det er dessverre riktig at vi har måttet permittere sju fast ansatte og to tilkallingsvikarer, sier hovedeier i bedriften, Remi Goulignac til avisa.

Begrenset holdbarhet

– Produktene våre har begrenset holdbarhet, og derfor må det være samsvar mellom vår lagerbeholdning og forventet salg i første kvartal. Og det er årsaken til at vi har måttet permittere noen av våre ansatte, sier Goulignac.
Coulignac regner med at de ansatte er tilbake på jobb fra 1. april 2019.

Nye produkter i 2019

– Sigdal er et lite og fleksibelt bakeri som til tider må tilpasse seg markedet og svingninger, men jeg håper vi skal komme fort og sterkt tilbake, sier Goulignac som også legger til at det har blitt jobbet intenst med produktutvikling siste år og at de nye produktene skal prøvebakes på Sigdal Bakeri de neste månedene.

– Hvis testingen går som planlagt, kan det forventes at en rekke nye produkter tilføres Sigdal Bakeri i løpet av første kvartal 2019, sier han til avisa.

 

 

Powered by Labrador CMS