Relanserer med frukt og smak

Coca-Cola satser på vann, og relanserer Bonaqua med ny design og nye smaker.

Publisert Sist oppdatert

– Vi gjør det vi kan best – å lage drikke som smaker godt.

Coca-Cola jobber ut fra en strategi om å tilby stadig flere drikkevarer med få eller ingen kalorier. Den store relanseringen av Bonaqua er et viktig ledd i dette arbeidet.

 

Vann med fruktpuré

En av nyhetene er Bonaqua Frukt-i, der vannet får smak og farge fra fruktpuré og juice.

– Dette gir en frisk og god smak, samtidig er kaloriinnholdet lavere enn andre lignende produkter. De to smakene vi lanserer for Bonaqua Frukt-i nå i mai er Bringebær-Sitron og Appelsin-Mango – perfekt for den norske sommeren, forteller Karen Huffman, Country Manager i Coca-Cola Norge.

 

Smak er viktigste stikkord

Nettopp smak er det viktigste stikkordet for relanseringen av Bonaqua. Merkevaren får nå åtte ulike smaksvarianter, og kan med det tilby norske forbrukere det bredeste utvalget i vann med smak.

– Vi gjør det vi kan best – å lage drikke som smaker godt. Bonaqua skal rett og slett være vannmerket med de beste smakene, sier Karen Huffman, Country Manager i Coca-Cola Norge.

 

Ny design

Relanseringen av Bonaqua betyr at merkevaren nå kommer i ny og lekker design, både for flaske og etikett. Størrelsen på flaskene reduseres til 400 ml.

– Bonaqua, med god smak og få kalorier, passer spesielt godt når man er på farten, og da er det praktisk med en litt mindre flaske, avslutter Huffman.

Som del av relanseringen blir også Bonaqua+ tilgjengelig i flere butikker, i smakene Fersken-Aloe Vera og Blåbær-Honning – begge tilsatt vitaminer.

 

Powered by Labrador CMS