Slik ser sitteplassene og miljøet ut i det nye konseptet Humle og Malt som kommer på Oslo Lufthavn.
Slik ser sitteplassene og miljøet ut i det nye konseptet Humle og Malt som kommer på Oslo Lufthavn.

Prøveviste nytt konsept

Foodtech Interiør og Storkjøkken har fått betydelige leveranser på Oslo Lufthavn. Et av de nye konseptene ble prøvevist på SMAK.

Publisert Sist oppdatert

For oss er leveransene på Oslo Lufthavn veldig gode referanseprosjekter.

Foodtech Interiør og Storkjøkken hadde stand sammen med Foodtech Bakeri og Industri. Standen var bygget opp med disk og elementer fra konseptet Humle og Malt som snart skal monteres på flyplassen.

Humle og Malt

– Det er veldig kjekt å få vist frem dette nye konseptet «Humle og Malt» her på SMAK. Dette er kun deler av det nye spisestedet, men vi har tatt med oss disken, bord, stoler og litt annet, nok til å danne seg et godt inntrykk av hvordan dette blir når det kommer på plass på Oslo Lufthavn.

– Etter at messen er over, pakkes dette ned igjen og settes på vårt lager inntil det skal leveres om to til tre uker, sier selger og interiørarkitekt Hege Søgaard Moen i Foodtech Interiør og Storkjøkken.

Hege Søgaard Moen i Foodtech Industri og Storkjøkken går travle tider i møte med en rekke leveranser av spisesteder på Oslo Lufthavn.
Hege Søgaard Moen i Foodtech Industri og Storkjøkken går travle tider i møte med en rekke leveranser av spisesteder på Oslo Lufthavn.

Mange leveranser

Dette er imidlertid ikke det eneste de skal levere på flyplassen. De skal også levere Bølgen & Moi, Fridays og Fiskeriet. Senere i år skal de også levere til Two Tigers samt fornye Peppes Pizza.

– For oss er leveransene på Oslo Lufthavn veldig gode referanseprosjekter, sier Sørgaard Moen, som nå går inn i en hektisk tid med montasje av de nye spisestedene.

Foodtech Interiør og Storkjøkken skal også levere konseptene Bølgen & Moi, Fiskeriet og Altitude på nye Flesland som åpnes senere i år.

Powered by Labrador CMS