Økt kakesalg ga vekst i antall arbeidsplasser

Bakers flyttet salgsavdelingen til Larvik, og det resulterte i nesten 20 nye årsverk - etterlengtede arbeidsplasser for kommunen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har en liten økning på salgssiden i år kontra i fjor.

Med det nasjonale salgskontoret og økt kakesalg har Bakers bidratt til en etterlengtet positiv vekst i antall arbeidsplasser i Larvik kommune. Bakers har opplevd en god økning i kakesalget etter at det ble mulig å bestille kaker gjennom kakemakeren.no, skriver Østlands Posten.

 I siste kvartal av 2014 var det 326 flere arbeidsplasser i Larvik sammenlignet med ett år i forkant. Noe av æren for veksten på 1,8% skal  Bakers på Torstrand ha – i januar i fjor flyttet bedriften hele salgsavdelingen sin til Larvik. Tidligere besto ordrekontoret av fem personer, nå er de 22 ansatte i avdelingen.
– I tillegg har vi 3–4 nye årsverk på bakeriet, så totalt har vi omtrent 20 nye årsverk, sier bakerisjef Fred Willy Aass til Østlands Posten.

Bakerisjefen sier at de er inne i en positiv trend om dagen, og spesielt et grep på kakefronten har gitt resultater.
– Vi har en liten økning på salgssiden i år kontra i fjor. Vi har økt mye på kakesalget, som bløtkaker og konditorprodukter. Hovedgrunnen til det er kakemakeren.no, hvor man kan bestille kaker på nett, sier Aass til avisen.

Bildetekst: Skjermdump fra Østlands Posten av Fred Willy Aass, bakerisjef hos Bakers i Larvik.

Powered by Labrador CMS