Det nyeste utsalget åpnet like før jul i 2018, noe som ikke var planen, men et godt lokale dukket opp.

– Vi har hele tiden ønsket å være tilstede på Bryn Senter, men vi har aldri funnet det riktige lokalet, før nå. Vanligvis liker vi at våre utsalg er i nærheten av døra, slik at det er lett på kjøpe med bakervarer på vei ut, men dette lokalet ligger godt inne i senteret. Så dette er et serveringssted hvor folk sitter ned, men det er jo ikke dumt, det er jo ofte mer lønnsomt, sier Birgitta Nordby, som eier Baker Nordby sammen med sin mann, Karl Petter Nordby.

Det nye stedet har om lag 50 sitteplasser og ligger i nærheten av andre spisesteder på senteret. Bryn Senter er et medium stort kjøpesenter i Oslo, som omsetter for rett over 800 millioner kroner.

God start

– Vi har fått en god start på Bryn Senter og det selges mest ferdigsmurt, konditorvarer, kaker og kaffe. Brød går det ikke så veldig mye av, men vi passer på at våre aller beste brød er tilgjengelig i hyllene der.

– Vi håper jo på at brødslaget kan øke noe, men dette ligger jo i et senter med en stor Meny-butikk, så mange handler brødene sine der. Vi må bare være gode, både på produkt og i sisteledd. Og sisteledd er noe vi har fokus på om dagen, vi skal kunne fortelle kunden hvorfor våre brød er bra, sier Nordby.

I løpet av året åpner Baker Nordby sitt 12. utsalg på Myrvoll, rett utenfor Oslo.

I løpet av året åpner Baker Nordby sitt 12. utsalg på Myrvoll, rett utenfor Oslo.

Foto: Baker Nordby

Surdeigsbakeri

I løpet av 2019 åpner Baker Nordby sitt 12 utsalg, det vil si, det blir ikke noe tradisjonelt utsalg.

– Vi vil gjøre noe spennende og skal åpne et surdeigsbakeri på Myrvold. Myrvold er en ny drabantby som er under bygging nå og det kommer cirka 400 boliger der. Det ligger midt i mellom Ski og Kolbotn og planen vår er at dette skal bli en bakeriattraksjon. Vi skal ha fokus på høy kvalitet på råvarer og produkt, og det skal være et sted hvor barna kan komme og bake på søndager.

– Alle planer er ennå ikke lagt, men målet er å skape en opplevelse som er unik. Det kan også være at vi gjør mer ut av det og satser på kveldsåpnet med for eksempel pizza og lignende. Vi regner med å åpne i desember 2019, sier Birgitta Nordby.