Baker- og konditorlandslaget får nye trenere. F.V: Remy Corbet tar over trenerrollen for bakerene, Kjetil Dale Aas blir ny hovedtrener og Hege Andersen Høgstø skal trene konditorene.

Ny ledertrio på Landslaget fra 2019

André Løvaas, Erlend Løken Volden og Vibeke Løseth gir seg som trenere i på Baker- og Konditorlandslaget.

Publisert Sist oppdatert

Kjetil Dale Aas blir ny hovedtrener.

Baker- og konditorlandslaget var i helgen samlet til strategisamling på Refsnes Gods i Moss, for å oppsummere det spennende året 2018 og legge planer for kommende år. På strategisamling ble også den nye ledelsen gjort kjent.

Nåværende hovedtrener på landslaget, André Løvaas (Nofima), har valgt å ikke fortsette, og vil bli erstattet av Kjetil Dale Aas, som det siste året hatt rollen som koordinator for Landslaget. Kjetil er baker- og konditormester, og jobber til daglig som fagansvarlig for Baker- og konditorbransjens Opplæringskontor.

Erfaring fra landslaget

Hege Andersen, konditor og avdelingsleder på Vaaland Dampbakeri & Conditori AS i Stavanger, overtar som lagtrener for konditorlandslaget. Hege har tidligere vært med som utøver på landslaget, og har også konkurranseerfaring. Hun erstatter Vibeke Løseth, som til daglig jobber hos Bakehuset AS.

Som ny lagtrener for bakerlandslaget overtar franskmannen Remy Corbet etter Erlend Løken Volden (W.B Samson). Remy er bakermester og produktsjef hos Mesterbakeren AS.

Nye utøvere

Noen utøvere gir seg og nye kommer også til.

Ivar Bakke (Ivar – The Cakemaker) gir seg på topp og har hatt et godt konkurranse-år på Landslaget. Bakke og kollega Nikolai Meling tok som kjent bronse i bake-VM i september. Tonje Holtungen i Sjokoladesalongen takker også for seg på konditorlaget etter denne sesongen. Det samme gjør rekrutten Vilde Myhren Skeid Venås (The Well) og Thea Victoria Thoren Jensen (Vaaghals).

Noen nye ansikter kommer til. Frida Magnussen (Klosteret Restaurant) går rett inn på konditorlaget, mens Mette Berge (Hawker) kommer inn som rekrutt på bakerlaget. Cathrine Olsen som har vært rekrutt, rykker nå opp som medlem av bakerlaget.

 

Powered by Labrador CMS