Idun Industri AS og Lantmännen Cerealia AS er nye hovedsponsorer for Baker- og Konditorlandslaget. På bildet; Øyvind W. Carlsen , Gunnar Bakke, Kjetil Dale Aas og Brit Bjørkli.
Idun Industri AS og Lantmännen Cerealia AS er nye hovedsponsorer for Baker- og Konditorlandslaget. På bildet; Øyvind W. Carlsen , Gunnar Bakke, Kjetil Dale Aas og Brit Bjørkli.

Ny hovedsponsor for Baker- og Konditorlandslaget

Idun Industri AS og Lantmännen Cerealia AS er nye hovedsponsorer for BKL.

Publisert Sist oppdatert

Å ha et forutsigbart samarbeid, er enormt viktig når man skal trene mot internasjonale konkurranser.

I dag signerte Idun Industri AS og Lantmännen Cerealia AS ny hovedsponsoravtale med Baker- og Konditorlandslaget, og dermed falt den siste brikken på plass i puslespillet om hvem som skal være med å bidra til at Baker- og konditorlandslaget kan fortsette å hevde seg i internasjonale konkurranser. Marketing manager Brit Bjørkli fra Idun Industri AS og sales and marketing director Øyvind W. Carlsen fra Lantmännen Cerealia AS er stolte over at de får være med på den viktige veien landslaget baner for hele Norges baker- og konditorbransje, skriver BKLF i en pressemelding.

Vise frem kompetansen

– I Idun ser vi frem til et aktivt og inspirerende samarbeid med landslaget, hvor vi kan bistå hverandre til å løfte frem kompetanse i fagene våre, sier Brit Bjørkli.

– Vi i Lantmännen Cerealia er stolte og glade for at vi kan bidra til å videreføre den bakegleden og kompetansen landslaget representerer, og vi er sikre på at samarbeidet vårt vil bli godt og fruktbart for alle, sier Øyvind W. Carlsen fra Lantmännen Cerealia AS.

Forutsigbarhet

Direktør Gunnar Bakke i BKLF er svært fornøyd med den nye hovedsponsoren.

– Å ha et forutsigbart samarbeid, er enormt viktig når man skal trene mot internasjonale konkurranser. Det å hele tiden kunne heve kompetansen og bli bedre på alle områder, krever gode samarbeidspartnere som vil det samme som laget. Dette er viktig for laget, og dette er viktig for å tilbakeføre kompetanse til bransjen.

Landslaget har nå et solid sponsorteam i ryggen. I tillegg til de nye hovedsponsorene Idun Industri AS og Lantmännen Cerealia AS vil Mills AS (hovedsponsor), Kentaur AS, Wilfa AS, Hennig Olsen Is AS, Selvig AS og A la Carte produkter AS (grunnsponsorer) alle bidra til at Landslaget kan gå inn i det nye året med fokus på å nå sine konkurransemål.

Powered by Labrador CMS