Jørn Lauritzen i Lantmännen Unibake har store forventninger til det nylanserte brioche hamburgerbrødet som har en diameter på 9-10 centimeter.

Ny brioche kan bli bestselger

Dette produktet kan bli en ny bestselger for Lantmännen Unibake.

Publisert Sist oppdatert

Vi har store forventninger til briochen.

På SMAK 2020 lanserte Lantmännen Unibake sitt nye brioche hamburgerbrød. Det kompletterer utvalget, som nå teller 28 produkter innenfor pølse- og hamburgerbrød.

Skreddersydd hamburgerbrød

– Den nye briochen er utviklet i tett samarbeid med hamburgerleverandørene i Norge med tanke på hva vi har i dagens sortiment og hva de savner. Resultatet er en ekte brioche med egg og smør. Hamburgerbrødet har en diameter på 9-10 centimeter, sier Jørn Lauritzen i Lantmännen Unibake.

– Hamburgere har gått fra å bli større og større til å bli høyere og høyere og mindre og mindre. Derfor mener vi at dette produktet treffer godt i dette markedet, sier Lauritzen.

Lantmännen Unibake har nå 28 ulike pølse- og hamburgerbrød i sitt sortiment.
Lantmännen Unibake har nå 28 ulike pølse- og hamburgerbrød i sitt sortiment.

Kan bli bestselger

– Vi har store forventninger til briochen. Fastfood er noe vi er store på, og den nye briochen kompletterer vårt store sortiment innenfor pølse- og hamburgerbrødmarkedet. Nå er vi dekket med hamburgerbrød – fra 6 centimeter beregnet for sliders, og opp til de største hamburgerbrødene som måler 16 centimeter.

– Kan det nye hamburgerbrødet bli en bestselger?
– Ja, det kan det absolutt bli, sier Lauritzen,

Bakeriet på Langhus lanserer også nye bagetter med vekter på henholdsvis 90 gram, 140 gram og 400 gram, samt en minisub på cirka 60 gram.

Hamburgerbrødet er en ekte brioche laget med egg og smør.
Hamburgerbrødet er en ekte brioche laget med egg og smør.
Powered by Labrador CMS