NM i pizza på SMAK 2017

Landets beste pizza-kokker skal møtes på Lillestrøm i februar og vinnerne får delta i pizza-VM i Italia.

Publisert Sist oppdatert

– For lauget er det morsomt å få være med som arrangør av denne og andre konkurranser på SMAK 2017.

Landets beste pizza-kokker skal møtes på Lillestrøm i februar neste år for å konkurrere om den gjeve prisen. Konkurransen skjer under med messen SMAK 2017. Her skal kreativitet, og ikke minst smak, stå i høysetet.

Sist mesterskapet gikk av stabelen var det bare en klasse, amerikansk pizza. Nå blir det to klasser med en NM tittel i hver klasse, forteller Torill Engelberg, prosjektleder SMAK 2017.

 

1700 restauranter i Oslo

Pizza er mer populært enn noen gang. Det etableres stadig nye pizza-restauranter, og i Oslo er det nå rundt 1700 steder som tilbyr denne retten i en eller annen form.

– Tykkbunnet amerikansk pizza har i mange år vært svært populært i Norge. Nå ser vi at interessen for tynnbunnet italiensk pizza øker markant, og da er det også naturlig at vi tilpasser NM-konkurransen til det, fremhever Mette Løfblad (bildet) fra kokkemesterlauget i Oslo, som er teknisk arrangør av mesterskapet.

Arrangørene ønsker å løfte frem denne retten som er elsket av så mange og som også har en stor kommersiell betydning.

– Det er mange entusiastiske og dyktige pizza-kokker der ute som vi håper vil bli med på NM. Konkurransen gir jo en fantastisk mulighet til å profilere sin pizza, sitt sted og ikke minst seg selv som pizzakokk, understreker Løfblad.

 

Meld deg på!

SMAK 2017 skal være en ledende møteplass i Norden for nettverksbygging, handel og verdiskapning. Hele bransjen, fra lokalprodusenter til verdenskjente aktører, deltar.

Norgesmesterne i pizza vil blant annet få anledning til å delta i pizza-VM i Italia senere på året. Fristen for påmelding er 1. desember

Vil du vite mer om konkurransen?  

– For lauget er det morsomt å få være med som arrangør av denne og andre konkurranser på SMAK 2017. Dette er en viktig møteplass for bransjen, og det er fin måte å profilere seg på. Det vil det også være for deltakerne i pizza-NM, sier Løfblad og Engelberg.


Mer informasjon om SMAK 2017


 

Powered by Labrador CMS