PU- og markedsdirektør i Mesterbakeren AS, Ina Ravnanger og Gunnar Bakke, direktør i BKLF, er begge fornøyd med den nye sponsoravtalen.
PU- og markedsdirektør i Mesterbakeren AS, Ina Ravnanger og Gunnar Bakke, direktør i BKLF, er begge fornøyd med den nye sponsoravtalen.

Mesterbakeren sponser landslaget

For første gang er et bakeri med som hovedsponsor av Baker- og Konditorlandslaget.

Publisert Sist oppdatert

Vi tror landslaget kan gi hele vår organisasjon masse inspirasjon.

Mesterbakeren AS har nylig signert hovedsponsoravtale med det norske Baker- og Konditorlandslaget, som i 2019 tok gull i Nordic Baking Cup, og året før tok bronseplass i VM IBA-Cup for bakere.

– Vi skal være best på smak, og da er det viktig for oss å samarbeide med de som er best i bransjen. Vi ser for oss mange muligheter i dette samarbeidet fremover, sier PU- og markedsdirektør i Mesterbakeren AS, Ina Ravnanger til Bakeri.net.

Lang avtale

Avtalen, som gjelder fra 1.1.2020, er flerårig og det er bra, forteller Gunnar Bakke, direktør i BKLF, som er godt fornøyd med å få med Mesterbakeren på laget.

– Lange avtaler er bra, det gir oss rom til å planlegge fremover i tid, noe som er viktig for å finansiere internasjonale konkurranser. Denne avtalen er kjempebra for landslaget og jeg tror at Mesterbakeren også vil nyte godt av et samarbeid med de flinkeste bransjefolkene, sier Bakke.

Kompetansedeling

– Hvordan kan Mesterbakeren nyte godt av et samarbeid med landslaget?

– På mange områder. Vi har ennå ikke planlagt alt, men vi tror landslaget kan gi hele vår organisasjon masse inspirasjon. Vi tenker at det er flere muligheter for uttak av samarbeidet i alt fra kompetansedeling og produktutvikling, til kommunikasjon. Vi tror forbruker vil være interessert i brød og bakervarer utviklet i samarbeid med de beste. Rema 1ooo, hvor vi selger våre produkter, heier også på dette samarbeidet, så vi har stor tro på dette, sier Ravnanger.

Powered by Labrador CMS