Romsøes Conditori er et tradisjonsrikt og familedrevet håndverksbakeri og et av Stavangers eldste konditorier. De har fem utsalg i Stavanger-området og produksjonslokale sentralt i sentrum. Totalt har bedriften 60 ansatte.

Møtte en bunke kvitteringsblokker

Bente Wathne har jobbet som kontormedarbeider hos Romsøes Conditori siden 2018. Her har hun trivdes bra, men innrømmer at det har vært krevende å komme tilbake etter ferier og friperioder. Årsaken er at hun har møtt en bunke med kvitteringsblokker med bestillinger og leverte varer som skulle faktureres.

– I mine ferier hopet det seg opp og det ble ofte noen veldig hektiske og kaotiske dager for å legge inn alle ordrene fra håndskrevne kvitteringslapper. De måtte jeg sortere per butikk og så legge inn. Etter at vi begynte å bruke My Food Office er det en fryd å komme tilbake etter ferien. Ingen kvitteringslapper møter meg og det tar kun 10 minutter, så er alt overført til regnskapskontoret for fakturering, sier Bente.

Etter en ferie ble Bente Wathne møtt med en bunke kvitteringsblokker som måtte legges inn manuelt. Nå er lappene borte og Bente har full kontroll på skjermen.

Etter en ferie ble Bente Wathne møtt med en bunke kvitteringsblokker som måtte legges inn manuelt. Nå er lappene borte og Bente har full kontroll på skjermen.

Foto: Kristofer Ryde, Negative

Orden og kontroll

Romsøes Conditori tok i bruk My Food Office sommeren 2021. Det har gitt en ny og bedre hverdag for mange i bedriften, ikke minst for Bente.

– Hvordan har hverdagen din endret seg med My Food Office?
– En del ting har blitt mye enklere. Det går fortere og er mer oversiktlig. I tillegg trenger jeg ikke å skrive så mye som tidligere. Og så er det mye lettere å holde orden og ha kontroll. Det gjelder ikke minst bestillinger frem i tid. Kakebestillinger til for eksempel konfirmasjoner kan komme inn lenge i forkant. Før måtte vi prøve å holde orden på disse bestillingene på en mer manuell måte. Det gikk som regel bra det, men det er behagelig å kunne legge inn bestillinger frem i tid. Det gjør hverdagen mer behagelig. Enda større effekt får vi når vi også etter hvert legger inn alle våre oppskrifter i løsningen.

Daglig leder i utsalget på Stokka, Renate Meling (t.h.) og kontormedarbeider Bente Wathne gleder seg over en enklere hverdag, både på kontoret og i bakeriets utsalg.

Daglig leder i utsalget på Stokka, Renate Meling (t.h.) og kontormedarbeider Bente Wathne gleder seg over en enklere hverdag, både på kontoret og i bakeriets utsalg.

Foto: Kristofer Ryde, Negative

Enklere for kunder og egne utsalg

– I tillegg til at My Food Office forenkler hverdagen på kontoret, gjør den også hverdagen enklere i våre fem utsalg. Utsalgene legger selv inn og endrer sine bestillinger. My Food Office gir også god og lett oversikt over allergener i alle produkter. Det gjør at butikkene har god kontroll på dette og slipper å ringe bakeriet for å sjekke. At kundene kan få et raskt og sikkert svar på allergener når de spør, skaper også tillitt og er god kundebehandling. Også våre engros-kunder går nå over til å bestille rett i My Food Systemet. Det forenkler hverdagen både for dem og oss, sier Bente.

Med My Food Office har Romsøes Conditori fått full kontroll og god oversikt.

Med My Food Office har Romsøes Conditori fått full kontroll og god oversikt.

Foto: Kristofer Ryde, Negative

Sparer tid hver dag

– Hvor mye tid sparer du på å bruke My Food Office?
– Jeg sparer tid hver neste dag. Før hadde vi en bunke kvitteringsblokker som jeg måtte legge inn manuelt. Nå ligger alt inne. Vi sparer nok fort to timer på en fakturering. Nå er det jo bare å legge inn hvilken periode vi skal fakturere og et par klikk, så overføres all fakturainfo til regnskapskontoret som står for videre oppfølging.

– Hvordan har overgangen til My Food Office vært?
– Overgangen har gått greit. Når det har dukket opp ting, har vi bare sendt en epost og så har det blitt ordnet opp i. Vi har også fått god support hvis det har dukket opp feilmeldinger, sier Bente som stortrives med en lettere hverdag.

Vil du vite mer om MyFoodOffice?

Vi forteller deg gjerne hvordan vi kan bedre hverdagen i ditt bakeri! Ta kontakt for en uforpliktende prat! Snakk med Martin Lang på +452 48 912, epost martin.lang@myfoodoffice.com, eller book et møte nedenfor.