Escher er et nytt agentur for Horni Baketeknikk fra 1. januar i år. Selv om agenturet er nytt for Horni, er dette et gammelt og godt merke som har også har vært representert i Norge i en del år.

Ikke et tilfeldig valg

– Hva er årsaken til at Horni Baketeknikk nå satser på et nytt merke innenfor eltemaskiner?
– Årsaken er at Glimek, som vi har hatt i svært mange år, har sluttet å produsere eltemaskiner. Derfor startet vi for et par år siden arbeidet med å lete etter et alternativ til Glimek. Vi har brukt lang tid på å finne et alternativ, men nå har vi virkelig funnet det i Escher.
– For oss var det uaktuelt å selge noe som vi ikke har 100 prosent tro på. Derfor har vi også brukt lang tid på å evaluere ulike alternativer. For å evaluere Escher skikkelig tok vi med oss både teknikere og selgere og reiste til fabrikken, ikke langt unna Venezia i Italia. Og vi likte det vi så. Escher sine eltemaskiner representerer en ny generasjon og er noe av det beste vi har sett innenfor eltemaskiner, sier Dag Horni, daglig leder i Horni Baketeknikk.

Skreddesyr eltemaskiner

Escher har stor bredde i sitt sortiment av eltemaskiner. Modellene spenner fra maskiner med gryter fra 40 kilo til 500 kilo. Modellene har både faste og løse gryter. Escher har også gryteløftere som også roterer gryta slik at all deigen kommer ut. Det leveres også skrape til gryteløfteren.

Se våre nettsider for mer informasjon

Både for håndverk og industri

Escher representerer moderne elteteknologi og er med sine modeller like velegnet for den lille bakeren som for industrien.
– Eltemaskinene kan måle temperaturen i deigen. Eltetiden kan programmeres slik at den er lik fra gang til gang eller man kan kjøre manuelt med vanlig tidsur, sier Horni.

Maskinen er solid bygget og er ikke minst konkurransedyktig på pris.

Høy kvalitets eltemaskiner

Escher produserer kun eltemaskiner og gryteløftere. Det gjør at de har full fokus på å perfeksjonere disse to produktene.
– Escher representerer en meget høy kvalitet. Maskinen er solid bygget og er ikke minst konkurransedyktig på pris.
Se den på Bakeland!
– Vi presenterer Escher på Bakeland og SMAK. Her kan du se og ta på 240 kilos utgaven, sier Dag Horni som kan opplyse at de allerede har solgt to maskiner.

Maskiner:

**
Escher Eltemaskin Proffesjonal 80, 120, 160, 200, 240, 300, 350, 400 og 500 kg**

**Escher Premium 50, 60, 80, 100, 120, 160, 200 og 240 kg**

**Escher Eltemaskin 30 og 40 liter**

**
Escher MT 80, 120, 160, 200 og 240 kg**

**
Escher MX 50, 60, 80, 100, 120, 160, 200 og 240**

**Escher Gryteløfter**

 

 


 

Ta kontakt med oss for mer informasjon

Telefon: 67 10 16 00| post@horni-baketeknikk.no

www.horni-baketeknikk.no