Hovedtillitsvalgt Ingunn Ekremsæter og HR-sjef Hilde Melfald er strålende fornøyd med anerkjennelsen.

Matbransjens kompetansepris 2015 til Bakers

Det haglet med lovord da Bakers i dag ble tildelt Matbransjens kompetansepris 2015.

Publisert Sist oppdatert

– Dette har vært en bevisst satsning for å gjøre medarbeiderne i stand til å ta i bruk ny teknologi.

– Tusen takk, dette betyr mye. Vi har i lang tid jobbet målrettet med å utvikle kompetansen i Bakers. Det har vært en formidabel interesse og sterk motivasjon blant de ansatte – som fortjener en stor takk, sammen med alle bakerisjefer, sier HR-sjef Hilde Melfald.

Hun mottok prisen sammen med hovedtillitsvalgt Ingunn Ekremsæter på Matindustriens fagopplæringskonferanse i Næringslivets hus. Prisen ble delt ut av NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN). Den er en anerkjennelse for godt utført arbeid innen rekruttering, utdanning og kompetanseutvikling i matindustrien.

 

Heving av ufaglært kompetanse

Juryen trakk særlig frem Bakers arbeid med å heve de ufaglærtes kompetanse, og gi dem mulighet til å ta fagbrev.

– Dette har vært en bevisst satsning for å gjøre medarbeiderne i stand til å ta i bruk ny teknologi. Bedriften ser samtidig behovet for håndverksmessig kompetanse, og flere medarbeidere har også fått ta diplomutdanning og mesterbrev for å øke kompetansen også på disse områdene, uttalte 1. nestleder i NNN Anne Berit Aker Hansen i juryens begrunnelse.

Matbransjens kompetansepris ble i år delt ut for 12. gang og det er første gang Bakers vinner. Tidligere år har blant annet Tine, Nidar og Mills mottatt prisen.

Powered by Labrador CMS