Marte Krystad gir seg på BKL

Krystad, som har vært en del av konditorlandslaget siden 2014, prioriterer annerledes og gir seg på landslaget.

Publisert Sist oppdatert

– Marte er ei veldig bra jente med stor innsatsvilje. Ho har vært med å dra lasset og det er vi veldig glade for.

I 2017 blir det noen omstruktureringer i Baker- og Konditorlandslaget og Marte Krystad gir seg.

– Marte har vært ei super jente å ha med i laget og hun har virkelig bidratt til at laget er kommet dit vi er i dag, sier hovedtrener André Løvaas.

 

Endringer i laget

Det vil også bli noen andre endringer på strukturen i laget da Erlend Løken Volden og Vibeke Løseth rykker opp som assistenttrenere for henholdsvis bakerne og konditorene.

– Vi kommer også til å erstatte disse to med nye deltagere på laget, hvem er vi ikke sikre på ennå, men det vil bli klart på nyåret. Laget skal også ha to rekrutter som ikke får flagget på jakka, men som skal være med å trene og lære masse av de mer erfarne. Da kan vi bedre holde kunnskapen internt i laget og det vil bli lettere å rekruttere nye folk, både som deltagere og trenere, sier Løvaas.

 

Prioriterer annerledes

Marte Krystad har vært en del av laget siden 2014 og jobber hos Scandic Nidelven i Trondheim. Nå vil hun i større grad prioritere familie og arbeidsgiver, og velger derfor å trekke seg fra Landslaget.

– Marte er ei veldig bra jente med stor innsatsvilje. Ho har vært med å dra lasset og det er vi veldig glade for. Nå ønsker vi ho lykke til videre, avslutter Løvaas.

Powered by Labrador CMS