Hansens supergrovtbrød
Hansens supergrovtbrød

Månedens butikk syv måneder på rad.

Baker Hansen overtok det eneste spisestedet på Østerås Senter i Bærum i juni 2015. Siden første dag har det vært en knallsuksess og bakeriet har blitt kåret til senterets beste butikk hver eneste måned siden.

Publisert Sist oppdatert

Vi satser skikkelig når vi først satser og vi passer på å få tak i flinke folk til å drive stedene.

– Dette har gått over all forventning og vi er stolte, glade og det er veldig inspirerende, sier Morten Hals i Baker Hansen.

Østerås Senter i Bærum er et lokalt kjøpesenter med 18 butikker i stort og smått og de ønsket en ny aktør til å drive senterets eneste spisested fra sommeren 2015.

– Å få inn Baker Hansen i Østerås Senter har vært veldig fint for oss. De er proffe folk som vet hvordan de skal drive butikk. Varehyllene i bakeriet bugner fra kl 08.00 hver eneste dag, dette er veldig viktig for salget. De har et stort og veldig bra utvalg og kvaliteten på produktene er høy, forklarer Vivi Olstad, drifts- og senterleder ved Østerås Senter.

 

Kultur og merkevare

Hvordan skapes en vellykket butikk?

– Jeg tror det handler om vår kultur på hvordan vi gjør ting. Vi satser skikkelig når vi først satser og vi passer på å få tak i flinke folk til å drive stedene. Dessuten er vi gode til å følge opp alle stedene våre.  Alle våre 31 utsalg går bra, så det kan tyde på at det vi gjør er riktig og det er vi veldig fornøyde med, sier Hals.

Powered by Labrador CMS