Landslagssjefen fornøyd

Etter en høydramatisk konkurranse er André Løvaas er fornøyd med bakerenes 2. plass i årets Nordic Bakeryand Pastry Cup. Se video i saken!

Publisert Sist oppdatert

– Vi har trent ekstremt mange timer og hele laget har vært på hugget i et halvt år nå med denne konkurransen for øye.

Nordic Bakery and Pastry Cup 2016 ble arrangert i forbindelse med Matstreif i Oslo 2.-3. september. Trener for laget, André Løvaas har hele tiden vært klar på at medalje for begge lagene er innen rekkevidde.

– Vi har trent hardere enn noen gang før og er meget godt forberedt til konkurransen. Vi ville gjerne ha gull til både bakerne og konditorene, men i retrospektiv er det meget gode resultater vi ser etter Nordic 2016, sier treneren.

 

Mange timer med trening

Løvaas gikk inn som trener i januar 2016, og har vært klar på at han ønsker resultater. Trening er blitt viktig under Løvaas regime og det er langt ned mange timer i fritid og helger fro utøvere og støttepersonell.

– Vi har trent ekstremt mange timer og hele laget har vært på hugget i et halvt år nå med denne konkurransen for øye. Laget har aldri vært bedre trent og klarere på hva vi skal gjøre og hvordan vi skal gjøre det. Så jeg er ekstremt stolt av den gjengen som gjennomfører denne konkurransen, og da mener jeg alle – også de som står på sidelinja. Totaliteten i laget er veldig, veldig bra og nå er vi oppe på et internasjonalt nivå. Det går en showpiece i bakken, men dommerne ser hva vi gjør og hvor vi er og at laget har fått nye takter. Det er jeg takknemlig for, sier en følelsesladd hovedtrener.

 


Se alle  bildene fra Nordic Bakery Cup 2016  på vår Flickr- side.


Powered by Labrador CMS