Etter et særdeles godt år for laget med masse positive opplevelser og resultater, sammen med en invitasjon til VM-kvalifisering i 2019 for bakerne, ønsker vi nå å se om det er noen som har lyst til å bli med denne fantastiske gjengen videre på sin reise mot målet som ligger der framme.

Går du med en drøm i magen? En drøm om å få vise deg fram og hvem du er? Vil du være med å representere din arbeidsgiver, Baker og Konditorbransjen og Norge i små og store arrangementer. Da er det bare å ta kontakt med meg.

Vi søker både erfarne bakere med noen år på baken og yngre bakere og konditorer som har lyst til å lære konkurransefaget.

Om du er helt fersk i faget åpner vi nå for at du kan komme inn på laget og få være med uten at presset er for stort på å hoppe rett inn i konkurranseverden. Men, du kan være med som rekrutt å lære av de beste med klart mål om en dag å få bære det Norske flagget på kragen.

Baker og Konditorlandslaget ser etter både konditorer og bakere som har lyst til å være med på reisen.

Om du kunne tenke deg å være med, om du lurer på noe rundt deltagelse på Landslaget eller det er andre spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med meg.

Håper å høre fra deg.


André Løvaas

Trener for det Norske Baker og Konditorlandslaget.

TLF: 920 97 976

Andre.lovaas@nofima.no