Lær fransk bakst på nett

LYON: Nå kan du lære å lage franske produkter i en nylansert fransk nettskole for profesjonelle bakere.

Publisert Sist oppdatert

Vårt mål er å gjøre fransk bakekultur bedre kjent og mer tilgjengelig i andre deler av verden.

Den nye nettskolen ble lansert nå i januar og heter Baguette Academy, men de skal drive med opplæring i mye mer enn bagetter. Bak etableringen står franskmannen Emmanuel Tertrais som har 25 års erfaring i bakerbransjen. Med på laget har han blant annet fått seg giganten Lesaffre.
Så langt har nettskolen kun fem ulike kurs, men gründeren bedyrer at dette kun er begynnelsen på noe mye større.

Videoer og diskusjonsforum

– Vårt mål er å gjøre fransk bakekultur bedre kjent og mer tilgjengelig i andre deler av verden. Det er for eksempel ikke enkelt for en baker i Peru å få god veiledning i hvordan han for eksempel skal bake en baguette.
– Vi tilbyr ulike kurs innen forskjellige tema innenfor baking. Her kan du lære hvordan du kan bruke ulike ingredienser og hvordan du lager perfekte franske produkter.
– I vårt opplegg er det både informasjon, videoer, animasjoner og quiz. I tillegg har vi diskusjonsforum der du både kan spørre de andre studentene og våre lærere. Her kan du for eksempel laste opp et bilde av din bakst og få tilbakemeldinger fra våre lærere om hva som kan forbedres. Som kursdeltaker kan du også sende bilder på e-post til våre lærere og få tilbakemeldinger, sier Emmanuel Tertrais.

Sender fransk baker til deg

På toppen av det kan vi tilby å sende en fransk baker til ditt bakeri, uansett hvor det bakerier er i verden. Det er billigere at vi sender en baker enn at flere i bakeriet reiser utenlands. Vi setter opp en tredagers plan ut fra hva bakeriet ønsker å lære. Det fine er at dette skjer etter at nettstudiene er gjennomført og godkjent, slik at bakeren ikke trenger å bruke tid på de elementære tingene som kursdeltakerne allerede har lært gjennom vår nettskole.
Kursene er på både fransk, spansk og engelsk. Ett kurs koster fra 150 til 300 euro alt etter lengden på kurset. Når du har kjøpt tilgang til et kurs har du tilgang til dette i tre uker.

Du kan lese mer om nettskolen her: www.baguetteacademy.com

Powered by Labrador CMS