Idun åpner akademi

Idun vil dele kunnskap og lære opp norske bakere og konditorer på det nyåpnede Idun Akademiet.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er opptatt av å dele kunnskap og kompetanse med våre kunder og med disse oppgraderingene kan vi bli enda bedre på dette, sier Trond Wenner.

Idun Industri, en av de ledende aktører innen bakeribransjen i Norge, satser hardt på opplæring i sine nye kurslokaler. Akademiet hadde offisiell åpning 16.2 og en rekke bransjefolk var invitert til åpning. Trond Wenner, salgsdirektør i Idun Industri, innledet og fortalte litt om nyskapingen. Gunnar Bakke fra BKLF var fornøyd og fortalte om viktigheten av kunnskapsoppdatering i bransjen.

Idun Akademiet består av konditorskolen, kurset for videreutvikling av konditorer som startet for fire år siden og er en stor suksess. Akademiet består også av lærlingkurs, et kurs hvor lærlinger kan få en total gjennomgang av alt man må kunne før svenneprøven, samt skreddersydde kundeseminar.

– Vi har også planer om å utvide Akademiet med Bakerskolen i 2017, samme opplegg som Konditorskolen, men for bakere. Vi skal også starte opp spesialkurs med nyttige og relevante tema for hele bakerbransjen, sier Trond Wenner.

 

Kompetanse

Idun Akademiet er en del av Idun Kompetansesenter, som også er en nyvinning.  Dette senteret kom til da Idun ville oppgradere bestående lokaler, som var blitt gamle og slitte og våren 2015 startet arbeidet med oppgradering av lokalene.

– Nå er vi klare med flunkende nytt prøvebakeri og topp moderne konditori. Vi har det siste innen maskiner, kjøle- og fryseskap, utstyr og fasiliteter, alt er i verdensklasse. I tillegg har vi tre oppgradert møtelokaler som kan gjøres om til et stort auditorium med plass til 60-70 deltagere, samt Idun cafeen som er et utsalg med kundekafé.

– Vi er opptatt av å dele kunnskap og kompetanse med våre kunder og med disse oppgraderingene kan vi bli enda bedre på dette, sier Wenner.

Bildetekst: Gunnar Bakke i BKLF ønsker Idun og Trond Wenner lykke til med åpningen av Idun Akademiet. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen

Powered by Labrador CMS