Godt forberedt bakerlandslag

Landslaget kom sterkt tilbake etter uhellet med showpiecen - og vant kategorien for søtbakst. Innsatsen til alle utøverne ble kronet med sølvet i mesterskapet.

Publisert Sist oppdatert

– Det å få honnør for noe man har brukt mye tid på å jobbe frem, betyr mye.

Det norske bakerlandslaget var i ilden lørdag 3.9 og endte opp på en meget sterk 2.plass.

– Vi var godt forberedt og vi hadde troen på noe stort. Vi hadde en gjennomkjøring på fredag, som ikke gikk helt etter planen men vi klarte heldigvis å holde hodene våre kalde nok til å gjennomføre konkurransen som planlagt, med unntak av uhellet, og vi er meget godt fornøyd med 2. plassen, sier Erlen Løken Wolden.

 

Følge planen

I konkurranser er det viktig å følge planen som er lagt opp og trent på i forkant.

 

– Til tross for at den siste gjennomkjøringen ikke var helt på stell, synes jeg vi holdt oss til planen på en strålende måte. Vi tok utfordringene på strak arm, og det ble jo hett på slutten av konkurransen. Showpiecen vår knakk jo, men også da klarte vi å være relativt kalde og fortsatte å ferdigstille produktene våre.  Det fikk vi betalt for, sier Løken Wolden.

 

Vant søtbakst

– Hvordan var det å vinne kategorien søtbakst?

– Utrolig gøy! Jeg fikk skryt for smakene og det setter jeg pris på. Det å få honnør for noe man har brukt mye tid på å jobbe frem, betyr mye.

 

– Er dere fornøyd med 2. plassen?

– Ja, det var en god plassering for oss når du tar med at vi ødela showpiecen. Vi er meget godt fornøyd med plasseringen og gjennomføringen, sier Løken Wolden.

Powered by Labrador CMS