Torunn Nordbø sier at OBK og Samlaget hadde bakeverksted for matjournalister og bloggere torsdag 15. oktober. Lanseringen ble holdt på Kaffebakeriet i Oslo, hvor deltakerne fikk bake sitt eget brød. Opplysningskontoret for brød- og korn hadde med seg Aage Berge fra Lantmännen Cerealia og Arild Mellemsæther fra Norgesmøllene. De har også vært med og bakt noen av brødene som er avbildet i boken, opplyser Torunn til bakeri.net.

 

På slippdagen 29. september var Torunn og Arild Mellemsæther ute i bokhandlerne og delte ut brød som de hadde bakt.
– Jeg har oppfattet at boken er godt mottatt av media og bokhandlere, og det er 1000 av 3000 bøker som nå er ute i bokhandlerne, sier Torunn. Hun har vært på God Morgen, Norge på TV2 og bakt i fra boken, og på Verdens brøddag hadde også Landbruks- og matdepartementet skrevet om boken på sine hjemmesider.

– Vi er godt fornøyd, og synes boken gir en god mulighet til å få frem budskapet om at man skal spise grove kornprodukter hver dag – noe som er essensen med denne boken, forteller Nordbø. Hun regner med at dette er en bok som kan slå an til jul, men også over nyttår når fokuset på sunn mat og livsstil slår til igjen.