Funkygines brød i hyllene

– Nå er «babyen» min endelig ute, dette er utrolig stort, sier treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand alias Funkygine.

Publisert Sist oppdatert

Det har vært viktig for oss å utvikle et produkt som Jørgine virkelig identifiserer seg med og som er ekte, godt på smak og står ut i brødhylla,

Fra mandag 16. september er «Funkygine fiberbrød» på plass i brødhylla hos så å si alle landets KIWI, MENY, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Brødet produseres av Bakehuset.

– Jeg mener det, for ei som er utrolig glad i brød og gjerne spiser skiver til morgen, middag og kvelds, er dette sinnsykt stas. Prosessen med å utvikle brødet har pågått over lang tid, så når brødet nå er ute i butikk, er det nesten som å sette et barn til verden, sier hun.

God smak og energi som varer

I arbeidet med å utvikle brødet har hun vært opptatt av at brødet både skulle være fiberrikt, inneholde protein og selvfølgelig smake godt med ulike typer pålegg.

– Mange, inkludert meg selv, har en aktiv hverdag med mange jern i ilden, og da er dette brødet perfekt. Noen raske skiver er perfekt å starte dagen med, også har jeg alltid med meg matpakke. En skive mellom slagene er enkelt og gir god energi som varer så jeg får overskudd. Jeg håper folk liker det like godt som meg, sier Jørgine Massa Vasstrand.

Ekte og god smak

– Det har vært viktig for oss å utvikle et produkt som Jørgine virkelig identifiserer seg med og som er ekte, godt på smak og står ut i brødhylla, sier produktutviklingssjef Amund Skrutvold i Bakehuset.

 

Funkygine er utrolig glad i brød og spiser gjerne skiver til morgen, middag og kvelds. Nå er hun i butikken med egne brød i samarbeid med Bakehuset.
Funkygine er utrolig glad i brød og spiser gjerne skiver til morgen, middag og kvelds. Nå er hun i butikken med egne brød i samarbeid med Bakehuset.
Powered by Labrador CMS